donderdag 28 december 2006

mijn eerste blog

Ik ben Sofie en ik ben verslaafd aan internet ;). Ik surf dagelijks, ik schuim allerhande sites af, ik schrijf mee op fora, check regelmatig mijn mails en ik heb een eigen site gemaakt (http://users.telenet.be/DaddyIsTheOnlyMan ). Wat ontbreekt er nog aan dit plaatje? Jawel, mijn eigen blog! Daar komt dus vanaf vandaag verandering in. Mijn eigen dagboekje, zichtbaar voor de hele wereld, wat wil ik nog meer? Op de site is er al ruimte voor de evolutie van mijn kindjes, een onderdeel waarin ons adoptie-avontuur te volgen valt, en natuurlijk fotootjes (alhoewel dat niet altijd even up-to-date is, maar ik heb nu de verantwoordelijkheid hiervoor terug overgenomen van Werner, dus vanaf nu gaat dat beter zijn...want wees nu eerlijk, lief Wernertje, je vond er toch niet snel de nodige tijd voor! ) maar hier dus nu de ruimte voor mijn eigen vertelsels.

Werner heeft de originele naam '60 minutes a day' bedacht voor mijn blog, met de zeer subtiele hint, dat ik dus niet langer als een uurtje per dag aan mijn verslaving mag bezig zijn, haha. Dat is alvast mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar! De andere 23 uur kan ik dan benutten met genieten van mijn kindjes, alles wat met onze adoptie te maken heeft, het huishouden en alles wat daarbij hoort(bleik), ventje entertainen, vriendinnen opzoeken, ons ma lastigvallen, slapen (niet te vergeten natuurlijk) en waarschijnlijk nog ne hele hoop dat ik nu vergeet op te sommen. Dus een uurtje per dag mag ik iedereen op de hoogte houden van mijn wel en wee! Dat moet lukken. Alhoewel, als ik 1 keer begin...maar soit, dat is voor volgend jaar, dit jaar mag het nog langer, hihi.

Dit was het dan, mijn eerste verslagje. Amelie is blokfluit aan het spelen (jaja een muzikaal talent! )Paulinetje ligt zalig te slapen en Werner is rustig in de krant aan het lezen! En daar zullen we eens verandering in gaan brengen!!

2 opmerkingen:

Greet zei

Hallo Sofie,
Amai, jij gaat het serieus aanpakken precies ! Je site stond al bij mijn favorieten en zal vanaf nu dus geregeld geopend worden. Benieuwd of dat uurtje per dag voldoende gaat zijn, maar eerlijk gezegd (en mezelf kennende) geloof ik daar niet veel van !
Nog veel succes met jullie mooie dochtertjes en jullie adoptieperikelen en heel waarschijnlijk tot later (ergens op het net ;-)),
Greet
www.toontuurmiel.be

mimi zei

je doet dat goed en zo volg ik dat fijn op...