zaterdag 30 december 2006

Pretland

Yep, Werner heeft nog steeds verlof, dus vandaag gingen we nog een leuk uitstapje naar pretland maken (binnenspeeltuin in Hasselt). Maar gisterenavond was hij nog even aan het dollen geweest met Amelie, en hup, het schoot in zijne rug. (moet hij nu gaan toegeven dat hij begint te verslijten? :D) Dus hij zag het niet meer zitten. Dan maar besloten dat hij thuis bleef bij Paulinetje (die kan hij nog net heffen) en ik dan samen met Amelie naar Pretland. Even wennen toen we eraan kwamen, maar toen ze al de speeltuigen zag staan, was ze snel vergeten dat ze op een vreemde plaats was.

Het was echt fijn, ze heeft zich erg goed geamuseerd. Voor haar was het natuurlijk dubbel genieten, nog eens de onverdeelde aandacht van mama alleen. Ze heeft 'keukentje' gespeeld, haar springtechniek geoefend op springkasteel en trampoline, met autootjes rondgereden, in het ballenbad rondgekropen, op de schuifaf, gedanst op het podium...kortom het was dolle pret. Toen het middag was, en de mensen aan het tafeltje naast ons afkwamen met frietjes, sprong ze ginder al bijna op iemand zijne schoot om een frietje te kunnen bemachtigen...tijd dus om naar huis te gaan!
Pauline had zich ondertussen ook goed geamuseerd en bijna de hele tijd geslapen. Wat zou de papa in die tijd gedaan hebben???? ;)

1 opmerking:

François, Nicole & the kids zei

Hey Sofie

Toevallig waren wij vandaag ook in een pretpark in Hasselt, speciaal daar naar toe gereden van uit Merksem...Plopsa-indoor was ons doel!!!
Twee dingen hadden we vandaag dan toch gemeen hé...Samen in hasselt en onze dochter heeft zich ook kostelijk geamuseerd!!!

Groetjes,