maandag 10 augustus 2009

zwemdagje

Al ongeveer zo'n maand of 2 zeur in aan het ventje zijn hoofd om op vakantie te gaan deze zomer. Maar het ventje ziet dat niet zitten. Maar ik kreeg hem dan toch zover om een week congé te nemen, om wat leuke uitstapjes te doen, da's ook wel leuk. Dat weekje heeft hij dan nog gereduceerd naar 3 dagen, want hij is toch oh zo onmisbaar op het werk, en het-is-zo-druk-op-t-werk-schatje, maar ik heb me daar dan maar bij neergelegd.

Na technopolis en een dagje shoppen en mosselkes eten, stond er nog een dagje zwemmen op het programma. Van een vriendin had ik de tip gekregen eens te gaan zwemmen in de ijzeren man te Weert. Een subtropisch zwembad, vele goedkoper als die van centerparcs hier. En voor ons is het zo'n 3 kwartiertjes rijden, dus daar kunnen we het niet voor laten.

Awel, dat zwembad is een echte aanrader. Voor elke leeftijd. Ons Pauline is niet zo'n durvertje, maar ook zij heeft zich prima kunnen uitleven. Al heeft ze vandaag haar grenzen verlegd. Ze is op de grote glijbaan geweest, en ze is in dieper water gedurfd dan tot aan haar knieën.

Je hebt er een leuk peuterbadje. Dat was een groot succes bij ons Pauline. Amelie was dan niet weg te slaan uit het bad waar om het half uur golven kwamen. Duiken, springen, ze was niet te houden. Ja, je merkt het wel aan haar dat ze kleuterzwemmen volgt, vind ik. De grote glijbaan was bij beiden een topper. Dan is er nog een ander zwembadje, ook ideaal voor onze meisjes. Niet voor de allerkleinsten, maar ook niet voor de groten. Daar heeft Pauline dus haar grenzen verlegd!

En dan waren we buiten nog niet gaan kijken. Ook daar zijn nog enorm veel zwembaden, ook voor elke leeftijd. De meisjes zijn heel de dag in het water geweest en waren echt supervrolijk. Het was echt genieten voor ons allemaal. We gaan dus zeker nog een keertje gaan.

En onze Lukas...tja die was erbij en keek ernaar ;-). En ja, ook slapen heeft hij gedaan :-)

1 opmerking:

inge zei

Leuk he, wij hebben dat ook al eens gedaan. 1 tip; ga niet op vrijdagavond, als het discozwemmen is. Dan voel je je echt oma tussen al die 13 jarigen... En ze houden ook geen rekening met je peuters/kleuters, die pubers...