dinsdag 1 mei 2007

hoofdstuk afgesloten

Hopelijk is het hoofstuk rotavirus nu helemaal afgesloten. Ik voel me terug ok, de kleintjes zijn weer vrolijk, en Werner heeft enkel een avondje koorts gehad.

Gisterenavond wilde ik het dan ook op een totaal ontspannende manier afsluiten en ben ik voor een massage geweest. Een relaxatiemassage van het hele lichaam van maar liefst 85 minuten (die dan nog veel te kort waren) Hmmmmmmm, dit had ik echt nodig en het heeft me dan ook echt deugd gedaan. Ik ben er glimlachend buitengekomen en het duurde even vooraleer ik ook kon stoppen met glimlachen.

Vandaag dan nog een gezellig bezoekje bij vrienden, en zo kunnen we er hopelijk weer voor een tijdje tegen. Want morgen, morgen moeten we er echt wel weer invliegen. De realiteit des levens.

Het enige minpuntje is het uur van wakker worden van ons Pauline...Het is al een hele tijd dat ze 's morgens vroeger en vroeger begon wakker te worden, maar nu overtreft ze toch alles. Kwart na 5 vinden we echt wel te vroeg hoor, kleine meid. Laat ons nu maar hopen dat dit ook maar een periode is...want geeuw geeuw geeuw.

2 opmerkingen:

Nientje, zei

Pwieuuww! Wat ben ik blij voor jullie dat het ergste achter de rug is! En zo'n massage zou ik ook wel eens zien zitten! Blij dat je ervan genoten hebt, en je had het dan ook dubbel en dik verdiend he!

Babs zei

Gelukkig!!