woensdag 24 december 2008

de prinsessenbedjes!

Vandaag was de grote dag! De prinsessenbedjes werden geleverd! De meisjes werden deze morgen al opgehaald door mimi, zodat de meneer die de bedden in elkaar kwam steken rustig kon doorwerken, en zodat de bedden mooi stonden te pronken als de meisjes terug thuiskwamen.

Hun reactie was er dan ook eentje om nooit meer te vergeten! Dolgelukkig zijn ze met hun mooie hemelbedden. Vooral Pauline werd erg wild van enthousiasme. Zo'n groot bed helemaal voor haar alleen? (Amelie twijfelde nog even of ze deze nacht toch terug bij mama op de kamer ging slapen -aangezien ze dat toch ook erg leuk vond- maar ook het prinsessenbed was toch net iets aantrekkelijker.

De namiddagdut wilde Pauline dan ook absoluut niet meer in haar babybedje doen. Domme mama was dat nochtans wel van plan, zodat we daarna rustig de bedjes konden opmaken (mimi bracht nieuwe donsjes en overtrekjes en die waren er dus nog niet...) Maar daar wilde ze totaal niet van weten. Dan maar gauw een hoes erop, Pauline in de slaapzak en zo bedje in. En ja hoor, haar eerste middagdut in het grote bed was al ee feit! Amelie is ook even in haar bed blijven liggen, maar na een kwartier kwam zij mama toch terug vergezellen.

Pauline moest gedurende de rest van de dag nog eens af en toe gaan checken of de bedden er echt nog wel stonden (er eens even in kruipen enzo). En iedereen die toevallig langskwam vandaag, werden enthousiast door beide meiden naar hun kamer geleid voor die oh-zo-mooie-bedden.

Deze avond was dan de ultieme test. Amelie is nu een grote meid, dus zij kan het vanaf nu best zonder bedomranding aan, en ook zij stelde zelf lief voor om dat nu in kleine zus haar bed te steken, opdat zij er niet uit zou donderen.
Pauline was niet te houden om te gaan slapen, en smeekte om het licht uit te doen. Amelie ging er ook even braaf in, is nog ene keer komen piepen (wat ze anders ook wel eens doet) en dat was het! Beide meiden braaf in dromenland. Of zou het prinsessenland zijn?

Op zulke enthousiaste reacties had ik toch wel gehoopt en zodoende ben ik nog steeds aan het nagenieten van onze toch wel heel contente meisjes :-).


10 opmerkingen:

inge zei

waaaaaaaaaw onze mond valt hier open van verbazing!
Prachtig!
Daarin kan je niet anders dan goed slapen!!!

Inge

Sofie zei

ik wil ook zo'n bed! ik wil ook zo'n bed! :p

inge zei

Prachtig!!! Zo'n dekbed heeft Lena ook ;o), maar niet zo'n fantastisch bed ;o)

Lena zei

nice

Jennifer zei

bed'jes' zeg je dan :-)

Maar gewèldig hoor!

Davy zei

Hoe mooi!!!
Gaan je meisjes zeker wel goed slapen :-)

Katja zei

Zal wel zijn dat de meisjes tevreden zijn en met de volle goesting gaan slapen...

Ze zijn prachtig, de nieuwe bedden!

Katrien zei

Hier zal menig meisje jaloers op zijn!!

Slaap lekker, prinsessen!

nadia zei

Wat een mooie bedden!! Slapen ze er nog altijd flink in?

fozke zei

Ja hoor, ze doen het voorbeeldig!