vrijdag 1 juni 2007

kruipen vermoeiend?!

Ik was best wel opgelucht dat Paulientje kon kruipen. De weekjes voordien was ze namelijk lichtjes gefrustreerd dat ze enkel nog maar de achteruitvitesse gevonden had. Dus dacht ik dat de rust wel ging weerkeren ten huize 'Werner & the ladies'. PEEEEEEEEEEUUUUUUUUT. Fout antwoord...natuurlijk had ik beter moeten weten ;).

De favoriete hobby van Pauline is nu Amelie achterna kruipen. En dat had Amelie erg snel door.

Amelie doet de deur van de slaapkamer open (waar ze zonder mama niet op mag, want anders zwiert ze heel de kleerkast door de kamer heen (ale de kleren toch die er in zitten)) en Pauline kruipt haar fijn achterna. Super vindt ze dat, want dan moet mama 2 kadees van de kamer halen.

Amelie doet de deur van de WC open. Pauline kruipt haar achterna. Amelie komt terug naar buiten en doet de deur terug dicht. Zusje opgesloten!

Nogmaals de WC-deur open en toont Pauline waar de vochtige doekjes staan. Die zijn -ten eerste-erg leuk om uit te halen en -ten tweede- erg lekker ook!

Amelie gaat naar de veranda. Daar moet je 1 tree voor afstappen. Amelie kan dit al vlot. Pauline natuurlijk niet. Ik kan ze nog net vangen vooraleer ze naar beneden tuimelt. Dus het hekje ertussen in gaat toe. Verdriet aan beide kanten. Amelie omdat ze niet binnen kan, en Pauline omdat dat ze niet buiten kan.

Amelie gaat naar buiten. Dit lijkt Pauline ook wel leuk. Maar vlak achter de achterdeur heb je nogal een stijl heuveltje vooraleer je de tuin inkan. Amelie loopt er al vlot naar beneden, maar Pauline vertrekt weer richting buiteling. Mama kan haar weer net op tijd redden. Pauline dus terug mee naar binnen. Pauline weent omdat ze niet buiten mag. Amelie weent ook omdat zusje niet buiten mag (zonder mama)

De deur toesmijten als Pauline net komt aangekropen is ook wel een uitdaging voor Amelie. Komen de vingertjes onder de deur terecht of is mama op tijd om dit tegen te houden?

...
het is ook weer even wennen, terug een kruipertje in huis. Amelie weet al goed waar ze aan mag en waar niet (soms luistert ze ;)) Het huis is ook goed aangepast aan kleine kadeekes, maar de borstel staat wel terug in de weg. En natuurlijk krijgt ze die op de grond gezwierd.

Ik kom dus wel een paar ogen tekort...Wie heeft er teveel? ;)

Geen opmerkingen: