maandag 9 juli 2007

aerosollen

Ons Pauline mag voor de eerste keer aan het machineke hangen, aerosollen dus. Al een hele tijd geleden is ze 's nachts begonnen met hoesten...het duurt nu echt al erg lang, en ben ik er maar terug mee naar de dokter gaan, zeker nu ze daarnaast terug snipverkouden is.

Ze hoest 's nachts zo hard, dat ik soms schrik heb dat ze er in zou blijven. En in de ergste momenten, begint ze nog te kokhalzen (slijmpjes). Arme meid, dit kan toch niet gezond zijn...en ook niet goed voor de nachtrust (en niet alleen die van haar ;) )

Dus vandaag maar naar de kinderarts geweest, en gezegd dat er deze keer wel iets degelijks moest gebeuren, dat ze er al zolang mee sukkelt. En dus mocht ik bij de apotheek een aerosolmachineke gaan halen.

Deze avond dan meteen de eerste poging gewaagd. En ze vindt het allesbehalve leuk, natuurlijk. Dat ding wegduwen, zichzelf wegduwen...het was een ware strijd. Hopelijk legt ze er zich toch bij neer, want 2 keer per dag zo'n gevecht...:S

Amelie heeft ook 1 keer moeten aerosollen toen ze ongeveer 14 maanden was. De eerste keer was tegengevallen, maar vanaf de 2e keer begon ze er zelfs van te genieten. Hopelijk heeft ons ander kadeeke dat ook snel door, dat het 10 minuten pure quality-time is bij mama of papa op de schoot!

Geen opmerkingen: