woensdag 25 juli 2007

Paulientjes 1e verjaardag!

Lieve Pauline,

Gisteren heb je je eerste verjaardag mogen vieren! Een jaar geleden was het weer wel een beetje anders, de zwoelste hete zomer ooit...en toen kwam jij ter wereld! Het weer kon niet meer tegenovergesteld zijn als op je 1e verjaardag!
De eerste weken waren niet altijd even makkelijk voor mama en papa, maar na 11 weken ontpopte je je tot een goedlachse meid! Vriendelijk glimlachen doe je naar iedereen, zolang je maar veilig op mama's arm zit! Je bent een rustige lieve meid.
Ondertussen heb je ook al wel ontdekt dat je een eigen karakterke hebt, en kan je je al eens behoorlijk boos maken! Ja hoor, je laat wel weten wat je wil!
Lieve meid, we zien je graag! We zijn blij dat we samen met jou dat eerste levensjaar hebben mogen meemaken! Dikke knuffel van je mama en papa!


We hebben getracht er een mooie dag van te maken! Voormiddag zijn we gaan zwemmen, en dat was alvast een succes! Namiddag hebben we het thuis erg gezellig gemaakt, en mocht je je cadeautje openen: een zitzak! Amelie moest er wel een beetje tamtam rond maken, maar je gaat erg veel aan dit geschenk hebben! 's Avonds stond er dan een lekkere taart te wachten bij moeke en bompa, en werden er 4geslachtfoto's te maken (hebben we bij Amelie haar 1e verjaardag ook gedaan!) Daar kreeg je nog leuke cadeautjes van mimi en bompi die ook aanwezig waren! (de spelenderwijs leren puppy en een DVD van Hopla, Amelie kreeg een Dora'tje)

Maar daarmee was het nog niet afgelopen! Vanavond stond er nog een feestje op het programma. Meter tante Diane en gezin en oma en opa kwamen je vandaag blij maken! Een heel leuk (en ontzettend grappig) badspeelgoedje en een kapstok kwamen nog bij in haar verzameling! Na veel speelplezier werd ons feestvarkentje moe en is ze nu aan het dromen van al haar feestjes! Want vorige week was pépé ook al op bezoek geweest en daar heeft ze mooie kleertjes van gekregen!wat staat er nu op mijn hoofd?

Nu ben ik een echte jongedame he! Jaja zo groot ben ik al!


Mijn zitzak!


Samen met mama genieten!


Samen koekjes eten


de taart!


kaarsjes uitblazen! Mama en Amelie komen helpen.


Ik ben er helemaal klaar voor! Laat die pakjes maar komen!

4 opmerkingen:

pépé (Davy) zei

Pauline,
proficiat met je eerste verjaardag!!!
Veel plezier met de vele leuke kadootjes die je hebt gekregen. De zitzak ziet er enorm cool uit :-)

Tot een van de volgende,
Davy aka pépé
xxx

sterretje zei

proficiat meisje!!!!!!!

Kim zei

proficiat paulien

Nervous midwife. zei

Hehe, nu ben je ook geen baby meer, hé... Welkom in de wereld van de 'peuby's' ;)...