maandag 17 december 2007

pff

Dju, bestaat er echt nog niks om al die ziektekiemen in ene keer het huis buiten te zwiepen? Nu is Amelie weer geveld. Dit weekend heeft ze de hele tijd op mijn schoot gehangen, en zo kennen we ze echt niet. Ze had ook hoge koorts en lag echt te beven. Het verdict van de dokter was 'griep'. Ze had ook wel wat vocht in haar oortjes, maar nog niet ontstoken, dus daar kon de hoge koorts niet van zijn.

Vandaag was ze wel al iets beter, de koorts was al wat gedaald, en juffer had toch al terug streken! Nog een dagje of 2 en het zal wel weer achter de rug zijn!

Verder dank ik de luchtbevochtiger op mijn blote knieƫn voor zijn magische werking. Al meteen vanaf de eerste nacht heeft Pauline opmerkelijk minder gehoest, en nu horen we ze bijna niet meer. We geven haar wel de AB, voor alle stoute beestjes eens tegoei uit te roeien.

En dan hopen we er even vanaf te zijn. De eindejaarsperiode komt in zicht en er staat erg veel op het programma, dus het zou leuk zijn mochten we dan allemaal gezond blijven he!!

Geen opmerkingen: