dinsdag 13 maart 2007

feestje!

Zondag stond mijn verjaardagsfeestje voor de famille nog op het programma. Eerst pakjes (jeei SpazToen ik een bloes kreeg, wilde Amelie persé haar bloes uit, om die te passen...) en daarna zijn we nog met z'n allen wat gaan genieten van het mooie weer, in onze hof die vol met omgekapte bomen en varia ligt. (ons privé-containerparkje...) Amelie genoot van de aandacht. Pauline keek ook heel geïnteresseerd naar iedereen.

Om kwart voor 6 stond de babysit (ze heeft het druk tegenwoordig Nerd)voor de deur, en was het tijd voor een etentje voor de mensen die een hele maaltijd lang op een stoel kunnen blijven zitten. We waren mexicaans gaan eten in Hasselt.

Werner wilde persé zijn uitklapzetels in de koffer eens uitproberen, en zo kropen we met z'n zessen in de auto, Stijn en Hanna ineengeklapt in de koffer. Stijn heeft het zich wel even beklaagd, toen een combinatie van honger en achteraan zitten wat wagenziekte veroorzaakte, maar we zijn veilig in Hasselt aangekomen.

Zoals het bij een etentje moet, bestelden we eerst ne goeie aperitief. De aperitieven daar zijn gewoon reuzegroot, dus werd het al gauw een vrolijke boel. (blijkbaar begin ik dan wat harder te babbelen??? Lol) En het eten was superlekker. Het is echt supergezellig geweest en ik heb ervan genoten!

Geen opmerkingen: