maandag 5 maart 2007

Fieke jarig!

En vandaag was ik het feestvarken van dienst. Yep yep it's my birthday. We hebben er een gezellig rustig dagje van gemaakt. Voormiddag samen met de kindjes, en namiddag zijn we dan nog eens onder ons tweetjes gaan bowlen, nog even Hasselt ingetrokken, waar ik de laatste film van Harry Potter (yep ik ben een fan ;)) gekregen heb (heb er lang genoeg achter moeten zeuren, haha) en dan nog eens alle ontbrekende Kiekeboe-albums. Het was zo'n 2 jaar geleden dat ik er nog eentje gekocht had, dus ik stond zo'n 10 albums achter. Nu is mijn collectie weer compleet. Dus ikke content.

Daarna nog gezellig gaan eten in de Spork (voor mij de derde dag op rij dat ik uit eten ben geweest, het is weer even goed geweest voor een tijdje) en toen zat het er al weer op. Feestje is nog gepland voor volgende zondag, maar vandaag was het in elk geval al een erg leuk dagje.

Ik kan er weer tegen voor een jaar ;)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey feestvarken!

Nog late verjaardagswensen van Estée, Emma, Ann en Jimmy!
Ken je ons nog? ;)

Sofie zei

Hey, natuurlijk ken ik jullie nog. Ik vind echter nergens gegevens van jullie terug :o en kan je dus niet bereiken. Als je dit nog eens leest, kan je dan eens je mail ofzo terug doorgeven?

Anoniem zei

Piep,

Ik zal eventjes de link doorgeven van ons Estée haar blogje.
www.bloggen.be/vercouillie_estee

Jullie hebben echt 2 prachtige meisje he! en hopelijk vlot de adoptie procedure een beetje (hoewel zoiets echt een geduld tester is he) zodat jullie snel een 3de kindje kunnen verwelkomen.

groetjes
Ann