maandag 5 maart 2007

verrassingavond!

Het feestje van opa was afgelopen en de kindjes lagen in bed. Tijd dus om de zetel in te duiken. Aangezien de pfaffs (ja af en toe moet je je gedachten eens op nul zetten he ;)) al bezig waren, besloot ik dat het opruimen wel kon wachten tot na het programma (Amelie slaagt er telkens in, ons huis er doen uit te zien alsof er een tornado is gepasseerd). Dus beentjes omhoog, baileyske naast me (tja de vooravond van je verjaardag mag je je wel eens permitteren ;)) en luieren maar. Ik had al de hele dag (op het feestje na) gestudeerd, dus dat mocht ook wel.

Om 21 u ging de bel. Wie kon dat nog zijn? Stond Nele, onze babysit voor de deur. Mijn eerste gedachte was dat ze zich gewoon grandioos vergist had, en dat ze bij iemand anders moest zijn om te babysitten, dus heb ik haar even onnozel zitten aanstaren aan de voordeur. Toen zei ze dat ze op babybezoek kwam, waarop mijn erg snuggere antwoord dat die al sliepen (alsof ze dat niet wist). Toen kreeg ik eindelijk het verstand om ze binnen te laten, maar mijn euroke fladderde nog niet naar beneden. Toen we binnenkwamen, deed Werner zijn armen omhoog en riep 'tadaa'. Verrassing dus! Ventjelief had Nele 'geboekt' om te komen babysitten, en wij dus gezellig weg konden. Ik had het helemaal niet verwacht (ik durf Werner nogal eens te doorgronden ;)), dus de verrassing was erg geslaagd.
Natuurlijk raad ik boenk juist dat we naar de cinema gingen, maar daar was ik erg blij mee.
Even gegeneerd dat ik net nu beslist had niet meteen op te ruimen (anders doe ik dat altijd meteen, maar geen kat die dat nu nog gelooft...)maar dat duurde maar even.

Wij zijn dus gezellig naar de cinema geweest, en we hebben de film pursuit of happyness gezien.(happiness moet in die titel dus echt happyness geschreven worden, maar daarvoor moet je de film maar gaan zien...). Een erg mooi, ontroerende film, dus ik heb de zakdoek ook weer mogen bovenhalen. En een cinemabezoek zonder chips kan natuurlijk niet, dus heb ik me nog maar eens goed volgestoken (vanaf dinsdag letten we weer op ons lijn ;))

Een verrassend einde van de dag dus!

1 opmerking:

nervous midwife zei

Hehe, wat een leuke verrassing van Werner... 'k zal m'n ventje eens bij hem langssturen voor enkele tips, denk ik...;)