maandag 2 april 2007

kermis


Na de stoet komt de kermis...Eventjes op Paulinetje gewacht, die persoonlijk voor de deur werd afgeleverd door mimi, en dan konden we richting kermis vertrekken.

2 belangrijke dingen stonden op het programma: eendjes vissen en de draaimolen.

Eerst de eendjes...Ze begint het vissen onder de knie te krijgen. Met de hulp van grote neef (van mij) had ze al gauw haar eendjes in het mandje. En dan kwam het kiezen, en kozen we voor een speelgoedGSM (die een erg ongelofelijk vervelend muziekje maakt, maar oh zo jammer, hij werkt al niet meer ;) )

Dan de draaimolen. Het eerste rondje. Erg serieus draaien aan het stuurke van de auto. Tweede ronde. Andere auto, naast nichtje, ook serieus draaien aan stuurke van de auto. Derde ronde...en ons Amelie kreeg een fiets in het oog, waar ze persé moest opzitten. Alleen zag ik dat toch nog niet zitten, dus ik blijf erbij...Halverwege de ronde, blijkt fietsje toch niet zo aangenaam te zitten als verwacht, dus besluit ze maar op te stappen...maar dat is buiten de mama gerekend...En dus heeft ze de rest van de ronde maar gebruld. (moet ik vertellen dat ik blij was als het afgelopen was ;) )

Toen was het tijd om terug richting grootouders te vertrekken, en waar de papa ondertussen op ons stond te wachten :). Nog een lekker santike (sandwiche) binnensteken, en toen was het tijd om naar huis te gaan!!

1 opmerking:

Nervous midwife. zei

Da's toch straf hé, hier werekn zo'n lawaaispullen 's anderendaags ook al niet meer...;) die batterijen van tegenwoordig stellen niets meer voor :).