maandag 2 april 2007

watergewenning Pauline


Vandaag stond de eerste les watergewenning voor ons kleinste meisje op het programma! ( de reeks van Amelie hebben we trouwens verschoven naar september, omdat ze vorige week nog niet in het water mocht, en we dan al meteen de 2 eerste lessen gemist hadden, dus leek het me toch beter deze reeks gewoon uit te stellen)

Ze was een beetje versnoft vandaag, oogje wat onstoken, en ze zat dus niet helemaal goed in haar vel, maar we beslisten toch maar naar de zwemles te vertrekken. Grote zus Amelie mocht bij oma en opa gaan spelen, en zo konden mama en papa rustig de eerste les van kleine zus meemaken.

Bij Amelie waren we indertijd maar heel nipt op tijd, en om dit te herstellen, waren we nu maar veel te vroeg. Maar zo konden we het rustig aan doen, en kon ze al wat wennen aan de omgeving. Het was er heel warm binnen, en Pauline raakte helemaal verhit. Veel kindjes rondom haar, waar ze al ijverig contact mee zocht.

En toen mochten we in het water (mama ging mee), en ze heeft er zo ontzettend van genoten. De afkoeling (alhoewel het water 34 ° is) deed haar zo ontzettend deugd. Je zag haar gewoon opfleuren. Rondkijken, vertellen, belletjes blazen, met de beentjes trappelen, ze vond het zalig. En als zij geniet, genieten mama en papa natuurlijk ook!!! :) :) :)

1 opmerking:

Anoniem zei

OOHHH wat een schattig fotootje ! (van Pauline wel te verstaan :-) )
Groetjes,
Greet