vrijdag 31 augustus 2007

drive-in movieFilm kijken onder de open sterrenhemel vanuit de auto (filmgeluid via radio) of vanaf het voetgangers-terras, voorzien van luidsprekers. Wie geen autoradio heeft (bijvoorbeeld in een oldtimer), kan tegen een symbolisch prijsje een draagbaar radiotoestel lenen. Kom je naar de Drive-In Movie in een American Classic oldtimer (1945-1970) dan betalen we met de glimlach aan de kassa de helft van de tickets van alle inzittenden van je slee terug.

WIN EEN GRATIS V.I.P.-DUO- FILM-TRIP IN EEN AMERICAN CADILLAC LIMOUSINE !!!
Hoe? Koop je tickets in vvk: bij Club 9, in TheRoxyTheatre of bij FUNCITY. Het kost dan slechts 5 EUR i.p.v. 6,50 EUR. Mail daarna (uiterlijk 2 sept) naar buro@club9.be met als subject “drive-in movie” en in het bericht je ticket- nummer(s) samen met je naam, adres en GSM/tel. nummer. Onder de mails verloten wij dan gratis DUO-TRIPS naar de Drive-In Movie in een blitse American cadillac limousine. Suc6 !CLUB 9 & TheRoxyTheatre present DRIVE-IN-MOVIE 2007VRIJDAG 7 SEPTEMBER
WILD HOGS

Regie: Walt Becker
VS 2007, 1u41
Avonturenfilm, Komedie

Acteurs: John Travolta, Tim Allen, William H. Macy, Martin Lawrence, Ray Liotta, Marisa Tomei, Kevin Durand, ...

Tim Allen, John Travolta, Martin Lawrence en William H. Macy scheuren over het asfalt in dit grappige avontuur over een groepje vrienden van middelbare leeftijd. Ze willen hun saaie leventje doorbreken met een bevrijdende trip op de motor en zo ontsnappen aan hun stressvolle banen en gezinsverantwoordelijk-heden. Ondertussen is dit viertal beter gewend aan hun tv-bank dan aan het zadel, toch besluiten ze om te vertrekken voor de reis.


VVK: 5 EUR - aanvang: 21u30


ZATERDAG 8 SEPTEMBER
DEATH PROOF
Regie: Quentin Tarantino
VS 2007, 1u53
Actie, Griezelfilm

Acteurs: Kurt Russel, Rosario Dawson, Rose McGowa, Sydney Tamiia Poitie, Jordan Ladd, Vanessa Ferlito, ...

Voor Austins coolste DJ, Jungle Julia, is het vallen van de nacht de gelegenheid zich te ontspannen met haar 2 beste vriendinnen. Overal worden deze sexy chicks verlekkerd nagekeken. Ongemerkt worden ze gevolgd door Stuntman Mike. Hij loert naar ze vanuit zijn opgevoerde Chevy Nova, en terwijl de meiden zich amuseren, loopt slechts enkele meters verder het toerental van Mike’s geheime wapen gevaarlijk hoog op….


VVK: 5 EUR - aanvang: 21u30


ZATERDAG 8 SEPTEMBER
HOSTEL II
Regie: Eli Roth
VS 2007, 1u34
Horror

Acteurs: Lauren German Bijou Phillips, Roger Bart, Heather Matarazzo, Richard Burgi, Vera Jordanova, ...

Beth, Lorna en Whitney, drie Amerikaanse meisjes, op vakantie in Europa, ontmoeten een knappe, gesofistikeerde Europese vrouw die hen uitnodigt voor een weekend in een kuuroord waar ze zich zullen kunnen ontspannen en amuseren. Het drietal volgt haar en worden overgeleverd aan rijke klanten die een pervers genoegen scheppen in het pijnigen van hun slachtoffers. Er wacht de meisjes een regelrechte nachtmerrie...


VVK: 5 EUR - aanvang: 24u00


ZONDAG 9 SEPTEMBER
LIVE FREE OR DIE HARD

Regie: Len Wiseman
VS 2007, 2u10
Actie, Thriller

Acteurs: Bruce Willis, Justin Long, Timothy Olyphant, Maggie Q, Cliff Curtis, Jonathan Sadowski, Kevin Smith, ...

Een aanval op de kwetsbare informatica-infrastructuur van de Verenigde Staten zet het hele land in rep en roer. De mysterieuze crimineel achter dit plan heeft alle digitale invalshoeken zorgvuldig uitgekiend, maar heeft nooit rekening gehouden met het feit dat er wel eens iemand “analoog” roet in het eten zou kunnen strooien : John McClane.


VVK: 5 EUR - aanvang: 21u30


Een echte aanrader om eens te doen! WIj gaan er al jaren naartoe en het heeft toch altijd dat tikje meer ;) (en tis nog een goe excuus voor ne hotdog binnen te spelen ook :D)
Club 9 Koersel, Albert 1 Laan 41, 3582 Koersel

Geen opmerkingen: