vrijdag 17 augustus 2007

het huis uit!

De meisjes en ik zijn een weekje het huis uit geweest! Nee hoor geen ambras tussen mama en papa ;), maar een man die graag eens wou doorwerken aan het huisje, en een vrouw die zich dan wel wou opofferen :D om een weekje ergens anders te vertoeven.

Eerst zijn we enkele daagjes in het huis van mimi en bompi gaan logeren, zij waren net op vakantie (mama genoot toch wel van het koken in een fatsoenlijke keuken...)en papa kwam elke maaltijd lekker mee eten.

Toen zijn we voor 4 daagjes naar de Bosberg in Houthalen geweest. Vakantie heel erg dichtbij dus. Maar toch wel mooi gelegen, vlakbij Kelchterhoef, Hengelhoef en Bokrijk. En we hebben ze allemaal bezocht! De meisjes hebben er immens van genoten (en ze waren behoorlijk oververmoeid toen we huiskwamen...ze hebben nog nooit zo lang geslapen in de namiddag als gisteren)

De eerste daagjes werden we vergezeld door Amber, Siënna en hun mama. Zij zijn ongeveer even oud als de meisjes. En hierin is toch wel bewezen geweest dat in dit geval 2 + 2 niet gelijk is aan 4 (maar aan 8 ofzo) Het was erg leuk, maar toch ook wel erg vermoeiend. Amelie en Amber hebben een haat-liefde relatie. Ze vinden het erg leuk, een speelkameraadje, maar hun favoriete hobby is toch wel elkaar tegen te werken. En dat was soms toch wel vermoeiend...Daarnaast moedigden ze elkaar toch ook wel aan om vooral niet te luisteren naar de mama...
We zijn gaan wandelen, zwemmen in de Plas (het peuterzwembadje eraan), en naar de binnenspeeltuin van Hengelhoef. En daarnaast vooral heel veel glijbaan en trampoline plezier!

Toen zij vertrokken waren, zijn wij dan ook nog een uitstap naar Bokrijk gaan maken. En dat was echt puur genieten geweest van/voor mijn 2 meisjes. En 's avonds stond plots papa voor de deur! Amelie werd wild van enthousiasme! En Pauline maar roepen: 'baba baba'. Hij heeft dan nog efkes mee het terrein verkend en geholpen met het avondritueel (jeeei!).

En de dag erna zat het er al weer op. En ondertussen ben ik nog even aan het bekomen van een 'back-to-realityshock'. Hoe? Ik mag na het eten niet gewoon weglopen van al het gesmodder om en rond tafel? Moet ik dat zelf opruimen? En dan nog afwassen ook? BOEHOE!!!

Maarre, heel binnenkort staat er ons nog weekje zee te wachten (mét papa)! Dus alleen maar goede vooruitzichten hier!
4 opmerkingen:

annalyse this zei

Er eventjes tussenuit kan toch deugd doen hé. Geniet later nog van jullie uitstap naar de zee!! :-)

Anoniem zei

Waaw dat zag er leuk uit!
Ben blij nog iets van je te horen/lezen dacht al dat er iets fout was of dat je boos was ;-)
Geniet ook van je weekje zee!!! Ik kijk ook uit naar vakantie maar die is nog lang niet in zicht! Nu dus ten volle genieten van het weekend!

Inge

François, Nicole & the kids zei

Geniet maar van die goede vooruitzichten!!!

Liefs,
Nicole & co

Qwinta zei

Zo te zien en te lezen was de vakantie super... Meer moet dat niet zijn ;)