maandag 6 augustus 2007

3 jaar geleden...

zagen we er zo uit:

3 jaar getrouwd dus! hiep hiep hoera voor onszelf! We hebben ons contractje in elk geval al weer voor 7 jaar verlengd ;). 3 jaar later blikken we tevreden terug op ons vaartochtje dat we er tot nu toe al op hebben zitten, ondertussen verrijkt met 2 prachtige dochters!

Om het toch een beetje te vieren, had ik een verrassinkje voor hem klaar: een tripje naar Gent. We zijn gisteren vertrokken en er een nachtje blijven slapen (de kids zijn bij mimi en bompi blijven slapen, en ik heb het lange afscheid overleefd ;) ). Het was zalig genieten! Gisteren was het dan ook nog eens stralend weer, dus dat maakte het des te gezelliger! Yacuzzi, lekker eten, een boottochtje, terrasje doen, een romantische avondwandeling, we deden het allemaal!
Vandaag hebben we dan Gent nog wat verder verkend, tot bovenop de boekentoren...toen is het helaas beginnen regenen, en zijn we maar lekker binnen gaan tafelen! En toen was het dringend tijd om de meisjes terug gaan op te halen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Proficiat Fie en Wer!
Het klinkt er in elk geval super leuk uit!
En wat goed dat je je meisjes zo lang hebt kunnen missen!
Was het trouwens een volledige verrassing?
Groetjes Inge

Sofie zei

Ja hoor, hij wist van niks. 's Morgens heb ik een zoektochtje georganiseerd waardoor hij moest ontdekken wat er op het programma stond. :)

NIENTJE zei

Beetje laat maar toch nog proficiat! Heel mooie foto's!