donderdag 30 juli 2009

3 jaar!

Wop, al bijna een week geleden vierde onze middelste (waar Pauline zich trouwens nog niet volledig bij heeft neergelegd...) haar derde verjaardag! Jaja 3 jaar is ons tweede meisje al. Al zo groot maar toch ook nog zo klein. Eentje met echte kleuterkuren. Met een enorm streng willetje. Heel erg wispelturig. Maar zo lief, zo schattig, zo mooi. Vol fantasie. Sociaal. Zo kennen we ze, ons Pauline.

Haar derde verjaardag moest dan ook een fijne dag worden. En waar kan je dat beter doorbrengen dan in plopsa indoor? Dus wij met de hele bende richting Hasselt om een dagje te 'plopa-en'. Nog steeds moeten we met een grote boog rond Bumba heen lopen. Pauline was eerst van plan om alles dwars te zitten, en alles waar ze in kon te weigeren, maar dat was dan buiten de mama gerekend. Ze verplicht in de kikkertjes gezet, de duts , en vanaf dan heeft ze maar beslist er van te genieten. De grote glijbaan is bij haar op dit moment de grootste voltreffer!

En ook hier wordt nog maar eens duidelijk hoe verschillend Amelie en Pauline zijn. Amelie heeft eindelijk de lengte behaald dat ze overal in mag, en ze durft dan ook OVERAL in!! Pauline durft echt enkel de rustigste attracties.

Stommeriken als we nu eenmaal zijn, waren we de draagdoek van Lukas vergeten, en is Werner met zoon (Lukas sliep toch) eventjes op en af (tja) gereden, want zonder draagdoek was het toch maar vervelend!

Zo heeft ons jarig meisje toch enorm genoten van haar dagje.

Geen opmerkingen: