woensdag 1 juli 2009

vakantie!

Jaja tis alweer zover, de grote vakantie is aangebroken! Gisteren kwamen ze allebei buiten met een stickertje op hun, met de melding naar welke klas ze volgend schooljaar gingen. (ik had dat nu natuurlijk al lang ontfutseld bij de juffen, maar soit...)

Amelie gaat naar de 'koeienklas' volgend jaar, en Pauline volgt Amelie op in de 'bijenklas'. Al snapt Pauline het nog niet helemaal, ze is toch ook een 'eendje'?

Ik had er wel zin in, in vakantie. 2 maanden niet 4 keer op en af rijden naar 't school, de meisjes mogen wat langer opblijven (jawel, in de hoop dat ze 's morgens langer blijven liggen, maar dat is deze morgen natuurlijk al radicaal mislukt :o) en als we om 11u nog in pyama rondlopen, kan dat gene kwaad! Lekker rustig luieren dus!

Nu ja, daar hield ik dan alvast geen rekening met mijn 2 bloedeigen dochters, je zou denken dat je na zo'n 3 én 4 jaar toch wel beter weet. Ze waren nog geen uur thuis (ze hadden maar tot 's middags school) en ik was al zo ongeveer volledig overspannen! En ze hebben de hele dag zo verder gedaan. Ik heb er zelfs mee gedreigd dat ze de hele vakantie op hun kamer mochten doorbrengen in een vreselijk moment van zwakte! Als Lukas dan ook nog eens zin kreeg om zijn stembanden zo luid mogelijk te trainen, had ik al wat minder zin in de vakantie.

Maar dat knikkersysteem dat we overlaatst waren begonnen, en wat nu al helemaal aan het slabakken was, heeft gisteren een nieuw leven gekregen. En vandaag, vandaag zie ik de vakantie al weer een beetje beter zitten. Laat die 2 maanden maar komen!

2 opmerkingen:

inge zei

Hmm, komt me bekend voor. Vandaar ons eendenbezoek van gisteren ;o)

Katrien zei

haha, heel de vakantie op hun kamer.......
ben ook al bijna zot geworden;-)