dinsdag 27 januari 2009

Jules op bezoek!

Vrijdag kwam er een superfier Amelieke de klas uitgewandeld. Want ze had Jules en zijn valieske bij. Hij mocht een weekendje bij ons komen logeren. (voor diegenen die Julies niet kennen: dat is dus de klaspop die elk weekend bij een ander kindje op bezoek mag gaan)

Mama mocht zeker niet helpen dragen, want zij moest voor Jules zorgen! :-) En ik moet zeggen dat ze dat echt supergoed gedaan heeft. Ze heeft Jules geen moment uit het oog verloren en alle verzorging heeft zij op zich genomen: aankleden, wassen, eten geven...Jules mocht zelfs op haar eetstoel zitten, en ook hij moest een bord en bestek en een beker krijgen. Je ziet, onze Jules kwam niks tekort. 's Nachts mocht hij zelfs bij haar in bed slapen.

We hadden een goed volgeboekt weekend, dus Jules heeft weer heel wat avonturen beleefd. Vrijdagnamiddag al mee naar vriendinnetjes, zaterdag mee naar de turnles en het containerpark en een fietstochtje maken. En zondag mocht hij dan nog een heus meter- en peterfeest meemaken.

Er was ook een beetje huiswerk voor de mama. Een fijn dagboekverslagje maken van de avonturen van Jules, en natuurlijk wilde ik er ook wat foto's bijsteken (waarvoor ik naar ons mama moest rijden, want onze printer staat nog steeds ergens onder het bouwpuin :o). Maar voor ons Amelietje wilde ik dat natuurlijk pico bello in orde maken.

En Amelie had maandagmorgen toch wel wat spijt dat hij terug mee naar het klasje moest. Maar ze heeft dat echt heel flink gedaan, ons mini-moederke. Bravo!

Geen opmerkingen: