woensdag 27 mei 2009

2 weekjes!

Het gaat vooruit! Lukas is vandaag al 2 weekjes oud! Ons ventje doet het nog steeds prima, al begint hij af en toe al eens wat meer wakker te zijn :p. Soms kan hij echt lang content wakker zijn, een andere keer begint hij meteen te zoeken en alles 'kusjes' te geven wat in de buurt van zijn mondje komt (nu niet om hem te pesten, maar ik vind dat altijd zo superschattig als hij dat doet :D) en af en toe durft hij zelfs al eens te zeuren!

Hij heeft net wat regeldagjes achter de rug, dan was hij wel wat onrustiger (ook 's nachts heeft hij me toen een nachtje van haf 2 tot 4 beziggehouden)

De grote zussen doen het ook nog steeds goed naar hem toe. Ze blijven hem graag op schoot nemen, aaien, de knoopjes van zijn pyama dichtdoen, de pamper in de vuilbak gooien,...Vorige week hebben ze wel een paar dagen enorm moeilijk gedaan, naar ons toe dan, dat we ze bijna buitengesmeten hadden :o. Maar ze hebben hun gelukkig toch terug een beetje herpakt, al blijven ze wel enorm druk (nu ja dat waren ze altijd al, alleen is het nu soms nog een beetje zoeken in combinatie met onze Lukas).

Geen opmerkingen: