maandag 4 mei 2009

38 weken en 3 dagen

En deze nacht dacht ik eventjes dat het van datte was. Ik ben nochtans geen vals-alarmspecialist, want de vorige 2 keren begon het effectief als ik een wee voelde. Of nee, als ik ver genoeg in mijn breintje zoek, heb ik bij Amelie ook wel eens een nacht voorweeën gehad.

Deze nacht had ik dus weeën. En meteen goed stevig. Zolang ik in bed lag. Als ik dan eens rechtkwam, stopte het ook. En om 3 uur 's nachts viel het gewoon terug stil. Met dank, want dan kon ik toch nog een beetje tukkebollen. Wernertje verplicht me dus nu straks mijn valies te maken :D. Deze nacht heb ik alvast wat handdoeken klaargelegd :p.

Deze morgen bleef ik wel zo wat rugpijn en weeërig gevoel hebben, maar niks speciaals.

Kwam goed uit dat ik vandaag nog eens op controle mocht bij de gyn. Ja, hij is een klein beetje naar beneden aan het duwen. Maar voor de rest was er nog niet veel te merken. Hij gokte in de loop van volgende week ergens (ah ja ik ook ;-))

Dus vals alarm. Anders zou het niet spannend genoeg zijn. Ik zei gisteren nog 'voorweeën, tis niet aan mij besteed'. Ik had beter gezwegen ;-)

Maar voor alle duidelijkheid, babyboy, ik heb deze week nog geen tijd om te bevallen, want heb nog vanalles op het programma staan, dat ik graag zou doen, dus gelieve je nog kalm te houden tot zondagavond. Vanaf dan mag je je gerust aanmelden :-). Met heel veel plezier zelfs!!

Oh ja de laatste 4 weken heb ik enorm veel gesnoept (er van profiteren zolang het nog kan/mag) en ik ben ochgottekes 1ne kilo bijgekomen. Dat verdient straks toch weer een ijsje met veel chocoladesaus!

3 opmerkingen:

Greet zei

Nou Sofie,
Bij mijn eerste 2 ook nooit voorweeën gehad, maar bij nummertje 3 toch 3 keer beetgenomen. De derde keer hebben ze me dan maar daargehouden en de ochtend nadien de bevalling ingeleid. Wat minder romantisch maar toch even echt hoor. Ben benieuwd hoe het met jou en babyboy gaat verlopen ;-).
Groetjes,
Greet

Karen zei

Oh nu wordt het echt wel spannend allemaal he! Kben echt wel benieuwd naar jullie mannetje (en naar de naam ook!).
Succes ermee!

fozke zei

@ Greet, ja blijkbaar is dat eigen aan een derde, ik heb er nog zo'n paar gehoord. Ik dacht net dat dat dan veel minder zou voorkomen.
3 keer vals alarm...Ale ik ben benieuwd voor hier dan...