donderdag 28 mei 2009

en de zussen?

We mogen ze nu natuurlijk niet vergeten te vermelden, he, die 2 grote zussen! Awel zij doen het ook prima. Ze blijven een overdosis energie hebben, maar daar leren we mee leven ;).

Naar broertje toe zijn ze ook absoluut niet jaloers, integendeel, ze zijn echt superfier op hem. Ik moet zeker zien dat ze de nodige tijd met hem kunnen doorbrengen, of ze zijn niet content.

Wel waren ze terug enorm vroege vogels geworden, en moesten we ze om 6 u regelmatig terug bed injagen. Tijd dus om onze konijnenwekker terug boven te halen, en eens zien of ze deze keer wel rekening zouden houden met het slapende konijntje. Vorige keer negeerde Pauline konijntje nog helemaal, maar deze keer blijven ze dus wel liggen tot het konijntje wakker wordt. Konijn wordt al wakker om 7 u, we moeten ze nu ook niet te lang wakker in hun bed laten liggen, of ze houden er weer geen rekening mee. Maar in elk geval, om 7 u begint het leven pas terug hier, en de laatste dagen was het zelfs al eens kwart na 7. (tijd om ons konijntje een kwartier langer te laten slapen? :)).

De laatste tijd spelen ze ook enorm fijn samen, eigenlijk praktisch de hele tijd. En dat is echt wel leuk. Natuurlijk maken ze ook enorm veel ruzie, op dat gebied zijn ze echt wel aan elkaar gewaagd. Pauline haar favoriet hierin is aan de haren trekken, Amelie vindt duwen leuker. En ook de truk om de andere te beschuldigen, hebben ze ondertussen helemaal onder de knie! Maar hey, ze spelen toch ook maar mooi samen ;)

Amelie is wel wat 'flauwer' de laatste tijd, en begint bij de minste aanmaning zwaar te wenen. Daar zal de nieuwe aandachtsverdeling waarschijnlijk wel mee te maken hebben.

En Pauline zit ook nog steeds volop in haar peuterpuberteit en test echt enorm uit hoever ze kan gaan. Ze durft ons zelfs al eens gewoon in ons gezicht uit te lachen, dus we zijn bij haar echt wel heel kort op de bal aan het spelen, of ze speelt met ons voeten. Ze is enorm wispelturig (of kijkt hoever ze hierin kan gaan?) en daar gaan wij dus niet op in!

Het is dus niet met zo'n rustig zoontje in huis, dat we het niet druk hebben. Daar zorgen die meiden wel voor ;). En natuurlijk mag hij dan wel rustig zijn, een baby heeft toch ook zeker zijn nodige aandacht nodig he (en nog veel voedingen die best nog wel lang duren.)

Toch gaat alles goed zijn gangetje. Ben benieuwd of ik dit nog kan zeggen als Werner terug werken is, want hij is nog altijd thuis en neemt toch een groot deel van de zorgen van de zusjes over!

Broertje heeft hij nog niet 'durven' verversen, omdat zijn navelstompje nog niet afgevallen is, tssss....Op dat gebied is 't ventje nogal nen flauwe ;).

Maar zo gaat het hier dus ten huize 'Daddy isn't the only man anymore'!

1 opmerking:

Yane zei

Het valt precies nog goed mee qua drukte met 3 kadeekes in huis...