vrijdag 5 oktober 2007

2,5!

Amelietje, Amelietje, is het echt waar? Ben jij nu al 2,5 jaar? Is het echt al 2,5 jaar geleden dat we je mochten verwelkomen? Dat babietje van toen is nu al een flinke peuter, of moet ik nu kleuter zeggen? Je bent een zelfstandig dametje, dat het al heel goed kan uitleggen, mooi kan zeggen wat je wil en nog beter wat je niet wil. Je speelt graag met je poppen, je blokken en met de auto's. Kokenetenke spelen is ook nog een favorietje. Ondertussen heb je ook het plezier ontdekt van een zus te hebben, en spelen jullie al mooi samen. Prachtig om te zien.

Nog exact een maandje en dan ga je naar school. Volgens mij ben je er helemaal klaar voor. Of dat ook zo is, zullen we dan ontdekken. Ik ben erg benieuwd. Maar nu gaan we eerst nog een maandje genieten he, van altijd bij elkaar te zijn.

Ja, je wordt al een grote meid, onze grote meid. En we zijn zo fier op je! We genieten elke dag van je aanwezigheid en zijn zo blij dat je bij ons bent...Straks gaan we samen naar de winkel en mag je nog een cadeautje uitkiezen. :D Ga je voor iets met poppen? Blokken? Of iets anders...En daarna staat er nog een lekker stukje taart op je te wachten. Papa gaat speciaal proberen om er ook bij te zijn, dan kunnen we een beetje vieren...

Jaja, dit is weer een dagje waarop mama een beetje melig is ;).

Geen opmerkingen: