maandag 1 oktober 2007

de Olmense zoo

Mooi weertje was het gisteren (in tegenstelling tot vandaag) dus de ideale gelegenheid om nog eens een uitstapje te maken. En we trokken richting Olmense zoo. Amelie verheugde zich om de diertjes te aaien (de ontnuchtering was even groot toen bleek dat niet alle dieren geaaid mogen worden).

De Olmense zoo is een ideaal dierentuintje voor kleine kinderen, klein maar gezellig. Meer dieren moesten er echt niet zijn, want op den duur verslapte de aandacht toch een beetje. Pauline riep telkens enthousiast (en erg luid :)) 'isda?' toen ze weer een nieuw dier mocht aanschouwen en ook Amelie vond het de moeite waard. De grote vissen vond ze het meest interessant, want die zeggen 'bloebbloeb' :D. De geitenhoeve waar gelukkig de geitjes toch geaaid mochten worden, was ook een voltreffer. En het nijlpaard en de paardjes hebben de meesten indruk achtergelaten blijkbaar (die herinnerde ze zich nog nadien ;))

De trampoline en het springkasteel hadden echter zeker even veel succes als de dieren. Je ziet, meer moet dat niet zijn. Kortom, een erg fijn uitstapje!



Geen opmerkingen: