donderdag 1 november 2007

een boekentasje!

Tja, maandag 5 november, Amelietjes eerste schooldag, komt nu wel heel dichtbij! Tijd dus om een boekentasje voor Amelie te kopen. Woensdag voormiddag vertrokken we op 'boekentassentocht'. De eerste twee winkels waar we kwamen, vonden we niet wat we zochten. Ze moest namelijk echt wel een boekentasje, en geen gewoon rugzakje, hoor! (die meid weet wat ze wil!)

Mama die goe ziek was, deed het best om overeind te blijven, en zo vertrokken we richting winkel 3 (moet wel bekennen dat er echt weinig keuze was in die 2 eerste winkels, puh, alleen boekentassenverkoop in augustus of wa???). De winkel het dichtste bij huis was dan ook de goede. Waren we maar meteen naar daar gegaan. Een heel verdiep vol boekentassen!

Ik dacht dat de keuze moeilijk kon zijn. Maar nee hoor, Amelie ging recht op haar doel af. Een boekentasje van Kipling in mini-formaat (superschattig) waar vooral het aapje (sleutelhanger) haar aansprak.

Ik heb de boekentasjes van bumba, winnie the pooh, plop, K3, Mega Mindy en consoorten nog proberen aan te bieden, maar haar besluit stond vast. Dus trots met het paarse boekentasje in de hand keerden we naar huis terug. (ik plaats zeker nog een fotootje!)

Eerst wilden ze het niet op haar rug doen, maar ondertussen heeft ze dat toch al bijgeleerd. Als ze dan de boekentas aan iemand toont, vraagt ze niet om naar de boekentas te kijken, maar wel naar het ...AAPJE!!!

Nog 4 nachtjes slapen!!!

1 opmerking:

Kim zei

tja, das nogal een boekentassenjacht. wij hadden ook die van kipling op het oog, maar hebben voor onze lander er al een in augustus gekocht bij dreamland. een boekentasje en een rugzakje.