zaterdag 29 maart 2008

aftellen naar verjaardag!

Amelie is helemaal in de ban van haar verjaardag die nu wel erg dichtbij komt. Vorige week zaterdag zijn we alvast een mooie taart gaan kiezen voor haar feestje. De keuze was snel gemaakt! Meer mag ik er nog niet over vertellen, want voor de papa is het thema nog een verrassing ;).

Deze woensdag zijn we dan naar Hasselt getrokken. Bij haar in 't school werken ze met een lijstje in een kinderboekenwinkel ipv een traktatie, dus gingen we een boekje uitkiezen. Ook daar had ze zeer snel een keuze gemaakt (een boekje dat we eens hadden uitgeleend in de bib :)) 'kleine beer is zijn papa kwijt'. Ik heb ze dan ook al een boekje als précadeau geschonken 'kaatje helpt mama'. Het kan maar helpen, haha. Ze kreeg er nog een mooie poster bij en uitnodigingskes voor een verjaardagsfeestje.

Daar hebben we dan ook maar meteen werk van gemaakt en hebben die netjes ingevuld en zijn we persoonlijk gaan afgeven aan de grootouders. Die van meter en peter hebben we op de bus gestoken.

's Avonds moest er dan toch echt wel al een verjaardag gevierd worden, en pop was de gelukkige. Ze wilde pop persé het pakje geven dat we vandaag ook nog voor een ander babytje gekocht hadden, maar dat ging natuurlijk niet. Dus heb ik haar iets anders laten uitkiezen (een knuffelpoes) en heb ik dat ingepakt. Daarna hebben we luidkeels 'lang zal ze leven' gezongen en gehiephiephoeraat. Popje kon het pakje natuurlijk niet uitpakken, dus heeft Amelie met veel plezier geholpen :)!

Nog een weekje, kleine meid. Nog een weekje :)

Naast haar verjaardag is ze ook helemaal in de ban van ons vakantietje aan zee dat in aantocht is. Al van vorige week vrijdag, zegt ze van NU op vakantie te vertrekken, en tot haar grote spijt zijn we nog steeds niet vertrokken. Gelukkig heeft mama deze week heel wat leuke activiteiten aangeboden, zodat deze week toch snel is voorbijgegaan.

Gisterenmorgen zei ik tegen haar 'goh nu is de vakantie al weer half om'. Amelie bijna helemaal in paniek, omdat we nog niet eens vertrokken waren :D Ze verwart schoolvakantie nog een beetje met op vakantie gaan ;)

1 opmerking:

inge zei

Fran heeft ook zo naar haar derder verjaardag zitten aftellen in november. Blijkbaar is dat toch wel iets speciaal ;o)