zaterdag 15 maart 2008

nieuwe GSM!

Ik ben de eigenaar van ne nieuwe GSM. Ne nokia ik-weet-niet-welk-nummerke. Ne rooie (ah ja dan past het goed bij mijne laptop :D) Eentje dat toeklapt en met een minischermke aan de buitenkant. Met kodak. Met radio. Met bluetooth (geen idee wat dat is, maar soit, naar t schijnt is het wel iets goe) en weet ik veel met wat nog allemaal.

Goh voor mij hoeft dat eigenlijk allemaal niet. Ne GSM dient voor mij om te bellen, en smskes te sturen. Maar ik wilde wel eentje dat toeklapte en met een schermpje aan de buitenkant waarop je het uur kan zien, of er iemand gebeld heeft, wie belt, ale je weet wel. En als ik zo eentje wilde, zat er sowieso ne kodak en alle tralala bij. Alé ik heb me daar dan maar voor opgeofferd ;). (alhoewel ik het wel leuk vind dat er nu een foto van mijn 2 meisjes op mijn schermpje pronkt!!!

t was van te moeten...GSMmeke had het begeven. De belangrijkste toets werkte niet meer met als gevolg dat ik er niks meer mee kon, ik kreeg hem zelfs niet meer opgezet (ik heb gewoon een hele week zonder GSM overleefd!!!) Tja met rode wangetjes moet ik bekennen dat hij op korte tijd 2 keer in 't WC gevallen is (jaja zoiets overkomt mij dus) en blijkbaar is dat dan toch fataal geweest. 't Ding is verzopen.

Dus ikke donderdag samen met Pauline een GSMmeke kopen. Pauline vond al die GSM's wel interessant, wat het voor mij makkelijk maakte (lees: absoluut NIET) om eentje te kiezen. Nu wist ik gelukkig al snel welke ik wilde, en deze keer wilde ik geen saai grijs of zwart model (ik wil opvallen!!! :D) Dus ne rooie, maar die hadden ze natuurlijk niet op voorraad. Maar de dag nadien kon er al eentje overkomen van een andere zaak, dus 1 dagje langer zou ik nog wel overleven.

Nu was het vrijdagnamiddag zo'n mooi weer dat ik het een verplichting vond om eerst een goei wandeling te gaan maken met de meisjes (en ze hebben ervan genoten). Maar toen we thuiskwamen, moest ik aan het eten beginnen. Ach ja geen probleem dacht ik. Ik heb op de uren gelet en dieje winkel is toch tot 19 u open. Dus ga ik na het eten wel even. 2 meisjes de auto in gezwierd en om 18.05 stonden we aan de winkel. Blijkbaar had ik scheel gekeken en sloot dat ding al om 18 u. Net 5 minuten te laat. Aaaah, nog ne dag langer afkicken...

Deze morgen was ik niet meer te houden en ik wilde als eerste klant in de winkel staan. Weer 2 meisjes de auto in gezwierd en ik was de tweede klant. Dju.

Madammeke keek me met grote ogen aan toen ik achter mijn rood GSmmeke vroeg, en ik voelde al een enorme woede opborrelen (oh wee als em er nie is he, en bla bla bla)
De kinnekes hadden ondertussen ontdekt dat die deur gewoon automatisch openging, en dat vonden ze superfantastisch. Dus ikke pendelen tussen voordeur, kinnekes en madammeke. Zweten. Ondertussen probeerde Pauline nog eens een GSm te bemachtigen en ging zelfs het alarm af (aaaaaaaaaaaaaaah). Madammeke nog altijd hard aan het zoeken achter mijn GSMmeke. 'Slechts' een half uur later en 7 zenuwinzinkingen (van mijne kant he) verder vond ze mijn rood GSMmeke.

Eind goed al goed...

Enige mindere puntje is dat ik nu al mijn telefoonnummers kwijt ben, want die stonden in mijne oude GSM en daar kon ik dus niet meer op...Maar ik doe alle moeite om ze terug te bemachtigen ;). En ik heb nog 15 euro voor mijn kapotte 'hallo' gekregen.

3 opmerkingen:

inge zei

wat een moeder lijden kan he ;o)

Yane zei

De foto van uw nieuw GSMmeke ontbreekt.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.