vrijdag 21 maart 2008

bijna paasvakantie

Amelie is sinds woensdag terug naar school. En ik ben heel blij dat ze die laatste daagjes voor de paasvakantie mee heeft mogen maken.

Woensdag hadden ze kuikentjes in de klas. Dat vond ze super, vooral dat het kuikentje kaka op de juf haar hand had gedaan (en ik moest er stiekem ook wel mee lachen, moet ik zeggen )

Gisteren was de paashaas dan geweest. Toen ze 's morgens het klasje binnenkwamen, stond er voor elk kindje een chocolade paashaas en nog wat eitjes klaar. Amelie was helemaal de kluts kwijt, maar ze heeft toch maar genoten van haar paashaasje.

En deze voormiddag hadden ze pannenkoeken gekregen.

Alle kleutertjes behalve de allerkleinsten waren naar de binnenspeeltuin (namiddag). Nu hadden ze een zaalke volledig volgezet met speeltuigjes en fietsjes zodat zij hun eigen binnenspeeltuintje hadden.
Je had Amelie haar gezicht moeten zien opfleuren, dat vond ze echt leuk! En da is ook wel eens leuk he, heel het ding voor hen alleen!

En de eerste dag na de paasvakantie heeft ze ook nog een leuk vooruitzicht. Zij verjaart namelijk de laatste zaterdag van de paasvakantie, en die maandag mag ze haar verjaardag dan in het klasje vieren! Daar kijkt ze al heel hard naar uit (ze is nu al aan het oefenen, elke dag roept ze wel een paar keer 'hiep hiep HOERAAAAA'

3 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
mamavan2kapoenen zei

Vrolijk pasen!!!!

http://onelifeliveit.skynetblog.be/ zei

nog even en je hebt ook een jarige ! super hé. zalig Pasen