woensdag 5 maart 2008

hiep hiep hoera!

Voor mezelf :D!
Jaja vandaag was ik het feestvarkentje van dienst...

Ventje kon helaas vandaag geen verlof pakken wegens verplichte vergadering. Beide kindjes zijn nog steeds wat ziekjes...Dus de jarige zat een beetje aan huis gebonden. Deze morgen om kwart na 7 was het al kermis en om 9 u was Amelie er al in geslaagd om de keuken vol melk te morsen. Tot zover de grote rampen ;).

's Middags is ons mama dan hier wel gezellig mee frietjes komen eten, en heb ik een heel mooie broodtrommel van haar gekregen!

Toen was het dutjestijd. Ik was nog even aan het denken om mogelijks toch naar de speelgroep te gaan, kwestie van toch nog wat volk te zien (door het feit dat Amelie al meer als 3 weken bijna constant ziek is geweest, ben ik overdag ook erg weinig kunnen weggaan, en dat begint door te wegen)maar toen besloot Pauline een extra lange dut te doen. Waar zij normaal 1 uur tot 1,5 uur slaapt, deed ze nu maar liefst een dut van 3 uur! Ze zal het wel nodig gehad hebben, maar toen had het niet meer aan om nog te vertrekken.

Om mijn verjaardag toch niet helemaal aan mij voorbij te laten gaan, zijn the ladies dan gezellig naar de winkel getrokken op zoek naar de grootste caloriebom allertijden om bij het avondeten binnen te smukkelen. Een paasgateau leek me daarvoor ideaal, maar zwaar dat dat was, man...Me weer eventjes laten gaan :D

Werner was tegen alle verwachtingen in, toch redelijk op tijd thuis (19 u), had pralinekes bij én chips (jiehaaaaaaa) en de film 'vermist'! Het is dus een heel gezellig avondje geweest!

Vooraleer jullie toch compassie met mij beginnen te krijgen, voor de zieligste verjaardag ooit ;), de leuke plannen moeten nog komen! Werner heeft vrijdag verlof. Plan A was met de trein naar de zoo van Antwerpen, maar tis serieus onder voorbehoud. Ten eerste zijn de weersvoorspellingen niet zo denderend, maar ten tweede is ons Amelie door zo veel en zo lang ziek te zijn, serieus verzwakt en ook heel snel moe, dus weten we ook niet of ze dat al gaat aankunnen.
Wie ideetjes heeft, voor een plan B, mag dit altijd laten weten.

En zaterdagmiddag gaan we nog eten op de eetdag van 't school én ' s avonds gaan we nog uit eten met mijn ouders en broer en zijn vriendin (dit laatste zonder kindjes...) dus we gaan nog wel wa feesten. :)

3 opmerkingen:

inge zei

Proficiat ;o)

Karolien & Jeroen zei

Proficiat met je verjaardag (nog net op tijd ;)) Geniet nog van de komende dagen!

Karolien

http://vantweenaardrie.wordpress.com

veerle zei

Aangezien de kindjes lang sliepen moet het wel lekker rustig geweest zijn, en dat is iets waarvoor ik zou willen tekenen. Alsnog een gelukkige verjaardag!