vrijdag 14 maart 2008

een ganse week

Amelie is er deze week voor de eerste keer in geslaagd een ganse week voor- én namiddag naar school te gaan. We gingen daarmee beginnen na de krokusvakantie, maar de stoute beestjes beslisten daar anders over. Maar deze week is het haar gelukt.

Maar nu is ze toch wel erg moe. Deze morgen duurde het al wat langer eer ze uit haar bedje geraakte en ook deze middag zag ze er behoorlijk moe uit. Ik heb haar voorgesteld om thuis te blijven, maar nee hoor, ze ging namiddag terug. Zo graag gaat ze naar school!

Maar de voorlopige conclusie is toch wel dat de schoolweek geen dagje langer mag duren, want nu kan ze een weekendje wel gebruiken, denk ik.

4 opmerkingen:

david santos zei

Excellent posting, Fozeq!
Have a good weekend

inge zei

En nog steeds bij juf Elke?

fozke zei

ja in de voormiddag juf Elke en nm juf Cindy. En blijkbaar vindt ze dat erg leuk, 2 verschillende juffen en 2 verschillende klasjes. Waarom toch zorgen maken ;)

Yane zei

Hopelijk is ze nu vertrokken... De lente en zomer komen er weldra aan. Dan zal 't zowieso wel beteren. Want ze heeft het wel gehad de laatste tijd met al dat ziek zijn... Wij duimen hier alvast mee!