maandag 7 april 2008

Amelie is 3!

Zaterdag was de grote dag voor ons meisje. Al weken keek ze er naar uit en nu was het eindelijk zover. Ze mocht meteen haar kroontje op, en ze liet hem er plechtig opstaan, bijna de hele dag! (dat was vorig jaar nog anders :D)

Eerst gingen we nog even naar de winkel, om de laatste benodigdheden aan te kopen voor haar feestje. Toen we mooie kartonnen bordjes (ze koos voor prinsesjes) hadden gekozen, riep ze door heel de winkel 'dat is voor mijn feestje' :) Hier en daar een glimlachje. En omdat ze jarig was, kreeg ze bij de vleesstand niet zomaar een boterhamworstje maar echte bob-de-bouwer-worst!

Daarna was het tijd voor hare cadeau en die mocht ze zelf nog uitkiezen: een fiets! De eerste winkel was echter erg beperkt in keuze en zo reden we door naar dreamland. Ik verwachtte dat ze voor dat kitscherig Barbie-fietsje zou kiezen, maar nee hoor, ze heeft een erg mooi modelleke gekozen (met mandje vooraan, dat heeft de beslissing gemaakt, denk ik ;)) Zo trots als een pauw reed ze door de winkel naar de kassa :)

's Middags ergens een hapje gaan eten en dan was het dutjestijd (voor Pauline, Amelie heeft niet willen slapen) Mama en papa hebben zich dan nog even beziggehouden met de voorbereidingen van het feestje.

Om 15.30 was het zover! De grootouders, meter en peter (en hunne aanhang ;)) kwamen aan. mét pakjes. Eerst was het echter tijd voor de taart. Toen we de taart voor haar neerzette met 3 kaarsjes, en we begonnen te zingen, was ze heel erg onder de indruk. Hier sprak ze nu al weken van, maar nu het zover was, wist ze even niet goed hoe er mee om te gaan. Met hulp van de papa de kaarsjes uitgeblazen en dan konden we heerlijk gaan smullen.

En dan was het pakjestijd! Als 1 pakje open was, vroeg ze meteen naar het volgende (bij het laatste pakje dus maar duidelijk vermeld dat er geen volgend meer was ;))
Ons meisje is weer heel wat mooie dingen rijker!

En dan hebben we nog gezellig verder gefeest he! HIEP HIEP HOERA!!!


Lieve Amelie,

3 jaar ben je alweer!
3 jaar geleden zette je ons leven op zijn kop. Plots kwam er zo'n klein mensje bij dat wij vol trots onze dochter mogen noemen. Nu 3 jaar later zouden we een leven zonder jou niet meer kunnen voorstellen! Je hebt ons leven wat drukker gemaakt, maar ook zoveel rijker. We zien je zo ontzettend graag!
Je bent een meid bij de pinken, actief ben je wel, dat was je al in de buik. Zo is je karakterke. Al een flinke kleuter die al zoveel kan en zoveel weet! Lieve meid, we zien je zo zo graag!

Dikke knuffel

4 opmerkingen:

One Life zei

Nog eens een dikke proficiat voor je grote meid !!!

Kim zei

nog een dikke proficiat!

inge zei

Een Pooh-taart! En nonkeltje Stijn op de achtergrond ;o)

Katrien zei

Snif snif als ik jouw prachtig tekstje lees! Het is zo herkenbaar he ;-)