zondag 20 april 2008

hoe was mijn week? (2)

* Amelie is er nog eens in geslaagd een ganse week naar t school te gaan, zonder ziek te zijn. Tegen het einde van de week werd ze wel behoorlijk moe, wat zich uitte in erg 'flauw' gedrag. Al moet ik wel zeggen dat haar gedrag weer heel wat aangenamer was als vorige week.

* ik heb nieuw sloffen gekocht, maar dat was een zware bevalling. Ik vertik het om crocs te kopen of varianten daarvan. De mooie modellen zijn zo van die teenslippers, maar ik heb nogal snel koude voeten, en in zo'n type kan je geen sokken aandoen. Dus heb ik maar iets heel goedkoops gekocht, voor toch maar iets te hebben, en hopelijk komen we nog iets beter tegen. De zoektocht had zo lang geduurd dat ik net op tijd terug aan de schoolpoort stond. Pauline heeft aangenaam mee geshopt, de schat!

* wasmachine en droogkast doen het goed hier op de eerste verdieping! Geen op- en afgesjouw meer! Wel veel manden die in mijne weg staan en niet weggewerkt raken.

* ik ben er in geslaagd de kasten van de badkamer nog eens helemaal te reorganiseren. ik sta altijd open voor verbetering!

* Dinsdag was het nog eens ladies night in ons cinemake, de film was 'The Nanny Diaries. Erg mooi filmke

* Stom bruin envelopke van de belastingen zat in de brievenbus.

* We zijn de bib nog eens overhoop gaan gooien.

* voor de rest de gewone dagelijkse gang van zaken, denk ik...

2 opmerkingen:

mamavan2kapoenen zei

bravo voor Amelie...

inge zei

Is Amelieke nu blijven eten maandag?