donderdag 17 april 2008

blijven eten

Amelie vraagt al een tijdje om in school te mogen blijven eten. 'mama ik mag naar de eetzaal he', of 'ik wil mijn brooddoos mee, dan eet ik mijn bokes op in de eetzaal'. Enzovoort enzoverder.

De eetzaal is een rumoerige ruimte. De kleuters zitten bij de kindjes van de lagere school. Een drukke bedoening dus. En overbezorgde mama dacht Amelietje daar toch maar weg te houden, en ze braaf elke middag heen en weer te brengen.

Maar nu vraagt ze er zelf achter. En ze blijft er achter vragen. Ze weet niet goed wat ze vraagt, maar dat kan ze pas weten als ze het eens gedaan heeft, he.

Dus ikke naar de juf om te vragen wanneer zij toezicht heeft in de eetzaal (ja ik weet het, ik blijf soft :D) zodat Amelie dat een eerste keer eens kan uitproberen als haar eigen juf erbij is. En dat is dus maandag...Dus maandag zal Amelie voor de eerste keer een hele dag in school blijven (waar mama het waarschijnlijk weer moeilijker mee gaat hebben als Amelie, want zij wil het zelf) Ik ben benieuwd of het gaat meevallen...Stel je voor dat ze niks anders meer wil?? Ale ik ben echt echt benieuwd...Aleen maar hopen dat het nu ook niet reuze tegenvalt, of moet ik het afleren zoveel te piekeren? ;)

3 opmerkingen:

kindjesvnh zei

uehm,ik wwil u niet ontmoedigen,he,laat dat duidelijk zijn,maar toen grote stoere broer bleef eten,en dat ontzettend gezellig vond,zijn mijn ritten naar school voor de helft gemindert....veel succes!

Anoniem zei

ze wordt zo'n grote meid!
En dat is voor mama niet altijd even gemakkelijk!
Dikke knuffel

Inge

Katrien zei

L'histoire se répète.
Ik wilde vroeger ook altijd op school blijven eten, en mama had ook liever dat ik naar huis kwam.
'k Mocht dus heel af en toe eens blijven.

ps zo schrijf-stil op bbt? :p