zondag 20 april 2008

vorig weekend

Ik sta een beetje achter met mijn verslagen.

Vorig weekend zijn we zaterdag naar Bokrijk geweest. Het was stralend weer (al zag het er eerst niet zo uit, maar het weer was echt goed!!). Ik had er afgesproken met een forumvriendinnetje van de andere kant van het land die die dag ook in Bokrijk waren. Katrien kwam ook mee.

We hebben gezellig in de speeltuin gespeeld, het was ook aangenaam rustig. Daarna hebben we ook nog gepicknickt. Pauline had zich al gauw alle koekjes en druifjes toegeëigend, terwijl de andere kindjes allang geen interesse meer hadden in eten.

Daarna zijn we nog even naar de diertjes gaan kijken. De kindjes begonnnen toen echter erg moe te worden van het harde spelen (Pauline had geen dutje gedaan...) en toen was het dringend tijd om naar huis te gaan.

Zondag zijn we in de voormiddag gaan fietsen aan de oude mijngebouwen en daarbinnen is ook een grote ruimte waar de kindjes het erg leuk vonden om rond te lopen. Toen hebben we de uitdaging aangegaan om daar een hapje te eten, en daarna zijn we ons nog even gaan bijshcholen in Centrum Duurzaam Bouwen. Na een lang middagdutje van de meisjes, hebben we gezellig nog wat buiten gespeeld.

het was een gezellig weekendje!

Geen opmerkingen: