zondag 13 april 2008

hoe was mijn week? (1)

Even een terugblikje op mijn week:

* De vakantie zat erop, en na 2 weken ging Amelie dus terug naar school. We zullen het geweten hebben, na een weekje pure verwennerij op vakantie en de volle aandacht voor haar verjaardag. Ze was enorm moeilijk deze week. Ze daagde en testte echt uit, ging tegen alles in, lag enorm dwars. Ontzettend vermoeiend en ze heeft echt het bloed onder mijn nagels uit gehaald. Hopelijk herpakt ze zich snel.

* Pauline zit absoluut in de nee-fase. Op alles wat we vragen, krijgen we braafjes een 'nee' voorgeschoteld. Waar is de ja-fase ook alweer gebleven?

* Er zit een groot gat in onze achtermuur. Heeft heel wat om handen vooraleer ze zo'n muur mogen afbreken, er moet namelijk op gelet worden dat het huis niet inzakt (help!)

* het betonnen dek van de achterbouw is gegoten.

* Amelie heeft haar fietsje al goed kunnen gebruiken. Als het weer het toelaat (wat deze week toch enkele keren het geval was) mag ze naar huis fietsen, als de schooldag erop zit. Pauline wordt door la mama voorgeduwd in de buggy (op haar driewielerke wil ze nog niet blijven zitten)

* De was doen deze week was een avontuur. Ik moest door de voordeur helemaal achterom wandelen, voorbij de achterbouw, door het zand, om stellingen te ontwijken, om zo het huis terug in te klimmen, om zo tot aan de wasplaats te geraken. Met als gevolg dat ventje en schoonpa wasmachine en droogkast maar naar boven verhuisd hebben, zodat ik lekker dicht bij mijn wasje en plasje kan doen. De badkamer staat volledig volgepropt, maar we houden in ons achterhoofd 'tis tijdelijk, tis tijdelijk, tis tijdelijk'

* ik heb eens vriendelijk gelachen naar onze buur, en hij vond het geen probleem als ik vroeg of ik onze buggy én fiets met fietskar bij hem in de berging zette. (2 buggy's in mijn koffer was net iets teveel van het goede. En meestal had ik dan net de buggy nodig die vanonder lag!) En aan mijne fiets geraakte ik gewoon niet, door het bouwwerf, dus staat die daar iets praktischer. En kan ik al eens met de fiets weg.

* ik ben terug beginnen sporten. Had enkele weken stilgelegen, wegens allerlei redenene (variërend van 'geen zin' tot 'vakantie' tot 'zieke lesgeefster'. Ben ook eens gaan BBB uitproberen, en ga dat nog wat blijven doen. De zomer lonkt en de zomerkleedjes ook ;).

* De drang naar chocolade is echter ook heel groot, en dit liefst na 20 u.

* Het weekendje was gezellig, waarvan een verslagje nog gaat volgen.

2 opmerkingen:

mamavan2kapoenen zei

volgende week een betere week???:-)

Inge en co zei

Een dikke knuffel zal hier niet misstaan he!
En inderdaad ook al is het tijdelijk, het is soms verdomd lastig dat verbouwen!

Groetjes Inge