maandag 11 augustus 2008

prinsessenkamer

Mama begint ongeduldig uit te kijken naar het einde van de verbouwingen :). (nog even op de tanden bijten). Het huisje helemaal opnieuw inrichten, ik sta er al om te popelen.
De meisjes krijgen dan ook een nieuwe kamer. Pauline verblijft momenteel nog bij mama en papa op de kamer, maar als het huisje af is, mag zij ook naar de kinderverdieping ;).

Ventje zou graag hebben dat de meisjes samen slapen op een kamer. Kamers genoeg, maar het lijkt hem wel leuk. En de meisjes zullen dat ook wel leuk vinden (en als ze blijven kermis houden, halen we ze gewoon terug uit elkaar).

We zijn vorige week al eens gaan rondkijken voor kamertjes, en toen kwamen we uit op lifetime-meubeltjes, waar ze een supermooie meisjescollectie hebben. Enne...het is toch wel een kanshebber, al gaan we wel ook nog wat verder kijken.

Dit bed heeft voorlopig onze voorkeur:

3 opmerkingen:

annava zei

Amai, dat is een mooi bed! Ook de rest van de kamer vind ik leuk (dat behangpapier)!
Ik moet ook nog heel de bovenverdieping inrichten/schilderen maar dat is iets voor volgend jaar want ik ben het inrichten en bouwen even meer dan beu!

Maai&Co zei

Voor Noor heb ik ook een 'prinsessenbed' gemaakt; heel eenvoudig met de klamboe... En ze vindt het prachtig! Doen!

mamavan2kapoenen zei

hier hebben ze ook beide een bed van life time...zeer tevreden van!En nadien kan je zoveel bijbouwen he.Wij zijn hier ook vollop aan de "pinsessenkamer" bezig