woensdag 20 augustus 2008

Rust zacht...

Vader en schoonzoon dood onder ingestorte muur in Genk
HLN update Een muur van een woning op de Mouwstraat in Genk is gisteren rond 18.30 uur ingestort. Daarbij kwamen een man en zijn schoonvader om het leven. De twee waren werken aan het uitvoeren aan een kruipkelder van een nieuwbouwwoning aan een halfopen bebouwing. Door een harde windstoot viel de tussenmuur van de andere woning in aanbouw plotseling om.

De twee mannen raakten bedolven onder het puin. De brandweer van Genk en een MUG-team snelden ter plaatse om de twee mannen vanonder het puin te bevrijden en te reanimeren, maar voor de bouwheer en zijn schoonvader kwam alle hulp te laat. Zij overleden ter plaatse.

Het ging om een 34-jarige man uit Houthalen-Helchteren en zijn schoonvader, een 54-jarige man uit Genk. Dat maakte de lokale politie van Genk bekend. De twee waren in de kelder nivelleringswerken aan het uitvoeren en enkele buizen aan het leggen. De lokale politie van Genk verwittigde het parket van Tongeren, dat besliste om een deskundige ter plaatse te sturen. (belga/ka)


Ongeloof, verbijstering, verdriet, ontzetting, medeleven. Dit kan niet. Dit kan toch niet waar zijn? Je ergste nachtmerrie wordt voor een vriendin van je de harde waarheid. Haar man, papa van een flinke tweeling én haar vader. In een klap kwijt. Onverwachts. Geen afscheid kunnen nemen. Hier zijn geen woorden voor.
Verdriet...tranen...ongeloof...je zo machteloos voelen...er voor je vriendin willen zijn. Aan de familie denken. Niet kunnen inbeelden hoe zij zich voelen als jij je er al zo ellendig bij voelt. Slapeloze nacht. Kwaad zijn op de wind die maar verder blijft razen. Tranen die opwellen. Geen woorden...

Ik wens haar en haar familie heel veel sterkte en mijn oprechte deelneming...

Nog steeds zonder woorden...

5 opmerkingen:

annava zei

Amai, moet inderdaad verschrikkelijk zijn.
Veel sterkte.

Kim zei

veel sterkte!

kindjesvnh zei

veel sterkte...niet in woorden te omschrijven,niet in gedachten te vatten.

Karen zei

Kippevel...

One Life zei

sterkte...