woensdag 26 november 2008

De Tuin


Zondagvoormiddag zijn we naar een theatervoorstelling geweest, voor de leeftijd van 1 tot 3 jaar. Voor die leeftijd vind je dat niet zo makkelijk, dus toen ik dit zag, heb ik geen seconde getwijfeld om hier naartoe te gaan.
De voorstelling ging door op het podium, waar iedereen, in een cirkel op een kussen mocht gaan zitten, de kindjes mochten op schoot. 2 vertellers stonden in hun magische tuin en zo gingen we door alle seizoenen. Het heeft geregend, gesneeuwd, de zon heeft geschenen, het heeft gewaaid. Er waren bloemetjes, vlindertjes, plassen, vogeltjes...Het werd op een erg leuke, interactieve manier gebracht en die twee meiden van ons waren echt de hele tijd gefascineerd. Ik heb eigenlijk gewoon genoten van de gezichtjes van mijn meisjes.

En voor 1 keer kan ik zelfs zeggen (en dit is erg zeldzaam ;)): mijn meisjes waren het allerbraafst van allemaal (hihi :o)

Maar onze dames genieten dus al eens van een portie cultuur!

1 opmerking:

bioMam zei

Genieten hè, wij doen dat ook graag: we zijn al regelmatig gana kijken en hoe ouder ze worden , hoe meer keuze, maar voor de jongste vinden wij toch wel regelmatig iets bij De Maan in Mechelen. We gaan er in de kerstvakantie "op berenjacht" en ik kijk er al naar uit! Onze jongens doen dat echt graag.