donderdag 13 november 2008

prinsessenkamer (2)

Een hele tijd geleden alweer, waren we al eens gaan rondkijken voor bedden voor onze meisjes, en viel ons ons oog op dit.

Nu hadden we gezien dat er in Heerlen, naast de ikea, een vrij grote winkel was met enkel kinderkamers. Die wilden we (ik vooral :p) natuurlijk ook eerst eens gaan bezichtigen. We hebben ook al wat andere meubelwinkels bezocht, maar het spijt me, die kinderkamers vind ik zo vreselijk saai (dat komt ervan als je die lifetime-collectie ontdekt).

Maar na weken zeuren en zagen om eindelijk eens naar die winkel te gaan (ik wil concrete verhuisplannen!!!!!!!!!!!) kreeg ik ventje zaterdag eindelijk mee naar die winkel. Kindjes mochten fijn gaan spelen bij de mama van mijn metekindje, en zo vertrokken we richting Heerlen. Op enkele mooie kleerkasten na, zagen we dus niks naar ons goesting. Er stond wel een hemelbed, maar een lelijk (oeps). We waren vrij snel die winkel uit, en dan zijn we nog maar eens even den ikeeja binnengesprongen (als we dan toch daar waren). Daar hebben we al eens rondgesnuffeld voor kasten, waar we wel een leuk modelleke vonden, maar nu toch geen geld voor hadden, en zo waren we in een recordtempo uitgewinkeld.

Werner stelde toen voor terug naar fjord in Hasselt te gaan (waar ze die lifetime-collectie dus hebben) en daar zei ik geen 'nee' tegen. Konden we nog eens gaan kijken of dat bed ons nog wel aanstond.

Natuurlijk staat dat bed ons nog aan! Ik heb ook ginder eens gekeken voor kasten, maar ik moet zeggen dat die eigenlijk vrij 'simpel' zijn in vergelijking met hun leuke beddencollectie. Dus de kleerkastjes gaan waarschijnlijk van de ikea komen.

Nog eens bij de vriendelijke verkoper geïnformeerd achter de prijs (stel je voor dat het veranderd was :D) en daar zaten we dan. Werner vroeg eens hoe lang dat zou duren, als we dat moesten bestellen. Ze hadden ginder zo 2 bedden op stock, dus binnen een week kon dat geleverd en geplaatst worden! Ik begon al volop te dromen, maar gelukkig leeft er (ergens diep in mij) een realistje dat wist dat dat gewoon nog niet ging.

Vriendelijke verkoper zei dat we het dan maar moesten laten weten. Natuuuurlijk moest ik toch even vermelden hoe leuk het wel zou zijn als dat de meisjes hunne kerstcadeau zou zijn. Vriendelijke verkoper slaat agendaatje open op de 24e december, en zegt dat dat nu natuurlijk nog volledig vrij staat. Hij kan dan in de voormiddag langskomen, de bedjes mooi klaarzetten, en dan zou het perfect zijn als kerstcadeau!

Tja het enige dat ik toen nog gedaan heb, is eens heel eventjes vanuit mijn ooghoeken naar Werner gekeken, die nog een beetje zat te twijfelen (maar hij twijfelt nu eenmaal over alles :D)en toen heb ik gezegd: 'SCHRIJF ONS MAAR OP VOOR DAN!!!!!!!'

En voila, de bedden zijn dus besteld. *doet een vreugdedansje*. We wisten toch allang dat we toch voor die bedden gingen gaan, en uiteindelijk moet je toch de knoop eens doorhakken. Dit is iets dat Werner dus absoluut niet kan, en dus heb ik het maar voor hem gedaan :). Met veel plezier uiteraard :D

Maar dat betekent dus dat die bedden de 24e december ook effectief geleverd worden. We gaan nog niet verhuisd zijn naar beneden, wat eigenlijk eerst had gemoeten, maar de oplossingen broeden allang in mijn hoofdje.

En wees nu eerlijk, tis toch ne prachtige kerstcadeau he?

1 opmerking:

bichke zei

Een heel mooi kerstcadeautje als je het mij vraagt en jullie twee prinsjes gaan heel tevreden zijn volgens mij. Een mooiere kerst gaan ze hun niet kunnen dromen ;o)