vrijdag 14 november 2008

prinsessenkamer (3)

De prinsessenkamer van onze meisjes. De 24e december is 't dus zover. Ne woensdag. Het weekend daarvoor gaan we de kamer al leegmaken, want we zouden de vloer nog willen afbeitsen en insappen. Misschien moet die eerst nog een beetje opgeschuurd worden.

Het zal dus een rommelboeltje worden, de dagen erop, want al de spulletjes die nu op haar kamer gepropt worden, moeten ergens anders staan. Al hoop ik dat het speelgoed tegen dan voor een groot deel al naar beneden versast kan worden.

En dan was het natuurlijk denken waar ons Amelieke die paar nachten moest slapen, ze kan moeilijk daar gaan liggen als de vloer pas bewerkt is. In de living leek ons niet zo'n goed idee, want dan konden wij 's avonds niet meer in de zetel hangen (al zal dat er die periode waarschijnlijk niet inzitten, wegens laatste lijn richting verhuis). Dan had ik het schitterende voorstel, Amelie maar in papa haar bed te laten slapen en ventje in de zetel. Maar dat vond ik dan weer zielig voor 't ventje (jawel af en toe heb ik compassie met hem ;)).
Dus nu gaan we haar matrasje maar bij ons op de kamer leggen, en mag ze daar slapen. 't Is maar voor een paar nachtjes he (en ventje en Amelie kunnen eventueel nog wisselen, indien nodig)

't Zal gezellig worden, heel het gezinnetje op 1 kamer.

Geen opmerkingen: