woensdag 22 april 2009

36 weken en 5 dagen!

Alé ik mag bijna bevallen :-). Al zou ik liefst hebben dat hij braaf 'zijne tijd uitdoet' :-). En ik denk dat dat ook wel het geval gaat zijn.

'Hoe lang is 't nog?' is de favoriete vraag de laatste dagen. Zo'n 3 weken, iets meer, iets minder, dus! Het aftellen is dus echt wel begonnen!

En geloof het of niet, maar die voorbereidingen waar ik zo dikwijls over heb liggen panikeren, die geraken zelfs in orde!

De envelopjes liggen ondertussen mooi te wachten, de presentjes voor in de klas zijn ook al klaar, en zelfs het park staat sinds vandaag te pronken in de living. Verder heeft de wasserij hier in mijn wasplaats hard gewerkt de afgelopen dagen, en alles wat dan ook maar gewassen kon worden, is gewassen. De wieg staat klaar, de maxi-cosi en de draagmand moet ik de bekleding nog opnieuw overtrekken.
De laatste rommeltjes zijn zo goed als weggewerkt (ik blijf maar dingen tegenkomen, ongelofelijk!!!)
De kleinste pampertjes liggen al in de commode, en zelfs de pyama's voor ons zoontje die mee mogen naar het ziekenhuis liggen al klaar, voor in een valies weg te steken (aan mijn spullen begin ik nog niet :o). Ook de suikerboontjes zijn klaar.

En mijne lentepoets zit er ook al op :-). Al wil ik ook nog ne lentepoets in mijne auto doen, want dat is heel erg dringend nodig. En nog eens bij de kapper binnenspringen voor mezelf ook nog natuurlijk :-).

Het ontwerpje voor het geboortekaartje is nu ook definitief (merci Nadia :-)) en daarmee springen we vrijdagmorgen binnen bij de drukker!

Nu nog beslissen welke draagdoek ik me nog ga aanschaffen (ne tricot slen kan ik lenen, en ik twijfel nog tussen een mei tai en een ergo babycarrier. Ne sling zou ik er ook nog bij willen nemen, maar ik wil nu niet overdrijven :o)

Oh ja voor 'hoogzwanger' te zijn, voel ik me echt nog steeds prima. OK, ik wandel niet meer zo gracieus, en het bukken is allesbehalve comfortabel, maar eigenlijk lukt alles nog goed. Alleen de fietskar heb ik tijdelijk opgegeven. En 's nachts vind ik ook nog redelijk mijne draai. Dus dat zit allemaal nog goed :-). Ik blijf genieten en kan nog steeds moeilijk geloven dat mijne laatste zwangere weken zijn ingegaan.

7 opmerkingen:

nele zei

amai het begint dus echt spannend te worden! Ik duim nu alvast dat de bevalling vlekkeloos zal verlopen! Ik zal je proberen te volgen op facebook! :)geniet nog van je laatste weekjes want het zal er niet rustiger op worden wrs !:) xx

Karen zei

Ik ben wel benieuwd naar Kleine Broer!

Anoniem zei

Amai, nog maar 3 weken, wat gaat het toch altijd snel op een ander hé...

fozke zei

ik ben ook benieuwd :D
En het is echt ook ontzettend snel gegaan...

annava zei

Ik ben ook benieuwd, na jou is de blogbabyboom ook ongeveer voorbij. Jammer, want het is zo leuk om te lezen! Al zullen de verhalen van na de geboorte even leuk zijn om te lezen.
Veel succes nog he!

inge zei

kom eens rondsnuffelen voor de doeken he. Je kan pas beslissen als je ze geprobeerd hebt!

Inge en co zei

Ik dacht net... hoe ver is ons Fie eigenlijk... ga eens kijken of er nieuws is op de blog... en ja hoor! Alles staat er mooi op!
Fantastisch zeg!
Straks kunnen jullie je kleine man verwelkomen!
Geniet er nog van, ook van de dingen die niet meer zo gemakkelijk gaan ;-)
Dikke bergknuffel
Inge en co