maandag 27 april 2009

'koe' is populair.Het is ondertussen een algemeen bekend feit. Pauline en haar koe zijn onafscheidelijk. Overal waar Pauline is, is ook haar koe (slechts zo'n 836 keer per dag is ze ze kwijt, en gaan we samen op zoek) De eerste dag dat ze naar school ging, nam ze echter flink het besluit, dat koe thuis mocht blijven. Dag 2 moest ze echter toch maar mee. En ook nu nog gaat koe elke dag trouw mee naar het klasje. Voor de juf was dit geen probleem, als ze er zo aan gehecht is, mag het extra klasgenootje gerust mee. (volgend schooljaar zou ik toch willen proberen ons koe thuis te laten...;-))

En zo is koe ondertussen goed bekend geraakt in haar klasje, sterker nog, het maakt ons Pauline ook bekend en zelfs een beetje populair. Want ik word zeer regelmatig door een mama aangesproken 'ah jij bent de mama van Pauline' of 'ah daar is Paulinetje, mijn zoon/dochter heeft het regelmatig over haar'. En ik sta dan altijd met mijn mond vol tanden, want Pauline vermeldt geen enkele naam (slechts 1 keer, toen ze een koekje van iemand had gekregen, had ze plots wel een beste vriendje. Tja, Pauline en koekjes...)

En ik me maar afvragen wat Pauline nu toch zou doen in het klasje, dat haar zo 'bekend' maakt.
En dat is dankzij koe. Aangezien Pauline daar ook maar slechts zo'n 347 keer per dag haar koe laat rondslingeren, is ze ze daar ook regelmatig kwijt. En daar zijn de andere kindjes om haar te helpen. Als ze koe ergens zien liggen, spurten ze naar Pauline om haar lieve koe terug te bezorgen. En iedereen wil dit gewoon doen!

Lief he, zo'n samenhorigheidsgevoel bij die kleintjes. En dat allemaal dankzij koe :-).

(dit fotootje is van de site van 't school geplukt, in Pauline haar klasje)

4 opmerkingen:

Jennifer zei

super :) Hier zijn er nog best veel kleutertjes die een knuffel meebrengen, maar die moeten dan 'smorgens in de mand

annava zei

Die foto is wel echt grappig, en schattig!

Katja zei

Die Pauline toch...

isla08112006 zei

heel lief!