donderdag 9 april 2009

Amelietjes verjaardag

Amelie haar verjaardag is alweer enkele dagen voorbij, maar het meisje heeft goed gevierd. Eerst en vooral in het klasje! De zelfgemaakte cakejes waren erg lekker (natuurlijk moesten wij proeven!). Samen met Amelie ben ik dan ook nog een boekje gaan kopen voor af te geven in het klasje, en Amelie koos voor het toepasselijke boekje 'Anna en de paashaas'.

De mooie kroon die de juf gemaakt heeft, heeft ze nadien niet meer willen aandoen, en heeft dus maar de hele tijd staan pronken in de kast.

En dan was het haar 'feestje' voor enkele vriendinnetjes van de klas. Eentje was ziek, eentje durfde nog niet zonder mama weggaan, en zo bleven we dus op 2 vriendinnetjes die fijn kwamen spelen. De meisjes hebben dat heel goed gedaan, en eigenlijk is dat heel vlot verlopen! Ik had vooral werk aan...Pauline, die had beslist lekker aan mama te hangen, zij viel dan natuurlijk ook wel een beetje uit de boot...Maar al bij al toch wel een succesje!

En zondag kwamen dan de grootouders en haar meter en peter, en daar kreeg ze vele mooie cadeautjes. Haar verjaardag kon in elk geval niet meer stuk.

En zo loopt er hier dus al een 4-jarig meisje rond.

Geen opmerkingen: