donderdag 9 april 2009

Paasvakantie

De paasvakantie is ook alweer aangebroken, ze is zelfs alweer bijna half om. En deze vakantie heb ik vooral qualitytime gepland met mijn meisjes. 't Is tenslotte de laatste vakantie, zonder kleine broer erbij.

Vorig weekend was het dus Amelie haar verjaardagsweekend. Maandagnamiddag zijn we, samen met Katrien en dochters, naar de speeltuin in Koersel Kapelleke geweest, die terug open is *joepie*. En het was de laatste dag mooi weer, dus gelukkig maar dat we dat gedaan hebben.

Dinsdagvoormiddag zijn we bij andere kindjes gaan spelen, en namiddag zijn we dan zomerschoentjes gaan kopen! Ze hadden allebei heel snel gekozen, maar het schoentje dat Amelie heel graag wilde, was er natuurlijk niet meer in haar maat. Na wat geregel, vonden ze gelukkig toch nog haar maatje in een andere winkel, maar ze moest dan wel nog een dagje wachten op haar schoentje. Eerst was ze teleurgesteld, maar nadien heeft ze zich toch heel flink herpakt.

Woensdag viel een uitstapje naar andere vriendjes in het water, wegens zieke kindjes (en deze keer niet die van mij ;-)) maar konden we gelukkig wel nog terecht bij de speelgroep. Eerst nog Amelie haar schoentjes gaan uithalen, die natuurlijk meteen moesten aangedaan worden, en dan zijn we fijn daar gaan spelen.

Vandaag wordt een rustig dagje. Voormiddag gewoon wat hier spelen, en namiddag mogen ze nog bij mimi gaan spelen.

Want morgen vertrekken wij voor een week naar 't zeetje! Reigersnest, we komen er weer aan, hoor. Het is nu al het derde jaar op rij dat we de tweede week van de paasvakantie naar ginder trekken, en die traditie vind in superleuk natuurlijk. Onze laatste vakantie met 4!

1 opmerking:

Kim zei

Dat klinkt als een heel toffe week! Veel plezier aan zee!!!