donderdag 9 april 2009

op schoolreis

Vorige vrijdag stond Amelie haar eerste schoolreis op het programma: met de grote bus naar de grote speeltuin. Ze keek er al weken naar uit, en vrijdag was het dus eindelijk zover.

Alle mama's en papa's bleven natuurlijk staan, want ze wilden hun kleine spruit toch wel zien vertrekken met die grote bus.

Ze moesten dan hand in hand naar de bus stappen, en iedereen moest een vriendje zoeken. Blijkbaar is Amelie toch wel een beetje kieskeurig, want de eerste 2 vriendjes die haar handje wilden geven, werden niet aanvaard, en pas het derde vriendinnetje kreeg een handje. :o En daar vertrokken ze dan richting bus.

Amelie ging helemaal vanvoor in de bus zitten, en ze begon te glunderen, te glunderen en nog een beetje harder te glunderen. Daarna riep ze nog enthousiast naar mij 'Ik zit hier niet vast, he'...Ze zag het dus helemaal zitten ;-)

Als ze terugkwamen, was ze heel tevreden, maar waar alle andere kindjes hun kaarsje uitgebrand waren, is dat van Amelie toch nog een paar uurtjes blijven branden.

Geen opmerkingen: