donderdag 8 februari 2007

de slaapzak

De slaapzak openkrijgen was tegenwoordig piece of cake voor Amelie. Vooral tijdens het namiddagdutje, belandde de slaapzak meermaals naast het bed. Als ze helemaal in goede doen is, vliegen ook nog pop, poes en vriendjes de hele kamer rond. Het slapen namiddag wil niet meer altijd even goed lukken...gelukkig doet ze het 's nachts wel voorbeeldig, dan leggen we ze neer in haar bedje en we horen ze niet meer tot 's morgensvroeg.

Maar die slaapzak bleef dus niet meer aan. 's Nachts gelukkig nog wel, (alhoewel we ze soms wel aantroffen met haar voeten uit de slaapzak...), maar het eerste wat ze deed als ze wakker werd 's morgens, was die slaapzak uit. Gisterenmorgen trof ik ze aan, slaapzakje naast het bedje, pyamabloes uit, en haar broek opgetrokken tot onder haar oksels :D.

En nu hebben we de truc gevonden (ale iemand heeft ons dat aangeraden, we zullen maar niet met de eer gaan lopen ;)), gewoon achterstevoren aan. Ze vindt het zelfs uiterst grappig en protesteert niet. Dan hoeven haar tenen toch geen kou meer te lijden ;)

Pauline blijft nog braaf in haar slaapzakje :)

Geen opmerkingen: