maandag 19 februari 2007

Pauline is al maxi!

We hebben al een maxi-baby in huis. Alé, op pampergebied dan toch. Vorige week werd ze elke morgen wenend wakker rond 10 voor 7, nat...haar pamperkes trokken het niet meer. Dus dan maar een maatje groter gaan halen, maxi dus, en die zitten haar als gegoten. Geen midi-paulinetje meer dus, maar een maxi-paulinetje. (ze kan al mee op stap met junior-Amelie en mega-Mindy 3 Card Monty) Ongelofelijk toch.

En dus werd het ook maar eens dringend tijd om de buggy om te bouwen. De draagmand is al een tijdje verleden tijd ('dan zie ik wel niks, he mama'), maar ik stelde het altijd maar uit de buggy terug om te bouwen Embarrassed . Het leek me zo'n verwelend karweitje. Dus vandaag al m'n moed bijeen verzameld,..en het was op een kwartierke gefikst! Dus ons maximeisje kan eindelijk in hare buggy! Laat het mooie wandelweer maar blijven duren!

Werner heeft trouwens dit weekend de fietskar ook in elkaar gestoken. Maar daarvoor zou ik Pientje nog iets steviger willen zien, maar in het voorjaar kunnen we dus ook met z'n allen gezellig gaan fietsen! Ya ya jippie jippie ya ya yee!!

2 opmerkingen:

chantal zei

Wat zijn ze snel groot he!
Jaaa! Laat dat fiets- en wandelweer maar komen!
grts
Chantal

nervous midwife zei

Fieke, welke fietskar hebben jullie? Ik heb anders het hangmatje van de onze (Chariot) hier opzij liggen, Simon is er veel te groot voor geworden...