zaterdag 17 februari 2007

'nat'

Amelie heeft weer iets nieuws. Ze verdraagt het niet meer als iets vuil is. Ze haalt het woord 'vuil' en 'nat door elkaar, en noemt het dus nat.

Met het zalige weer, leek het me wel de ideale gelegenheid om met haar wat buiten te gaan ravotten. Dit was twee dagen geleden, en het gras was nog een beetje nat. Dus haar prachtige prinsessenbotjes aan, en dan maar naar 'buit'. Kreeg ze opeens toch wel in de mot dat haar botjes 'nat' waren. En dat mocht niet, en is ze maar weer naar binnengekeerd Ignoring You.

Als ze lekker aan het eten is, en er valt een ietsiepietsie kruimelke op haar bavet, is deze ook 'nat' en moet bavet uit.

We waren samen een valentijnskaart aan het maken, en ik had het superleuke idee gehad om met stiften te werken, kreeg ze opeens in het snotje dat ze haar handen ook mee gekleurd had. 'nat' dus, en gedaan met tekenen. En stiftstrepen gaan er dan nog niet eens af met eens in de handjes te wrijven. Viel dat even tegen, zeg.

Dus ze is er best wel fel mee, he, alhoewel ik ondertussen wel de indruk heb dat ze er al terug iets beter tegen kan. Oef...het zal wel weer een fase zijn. In de zomer zal ze wel weer liggen rollebollen in het zand! En vandaag heeft ze buitengespeeld, en haar botjes waren 'nat', en ze bleef buiten! Goe he ;)

Geen opmerkingen: