dinsdag 21 oktober 2008

de flosj

Koersel Kermis. Dat betekent voor een 2- en 3jarige heel veel keer op de draaimolen zitten. Wat wel leuk was dit jaar, was dat de meisjes echt de hele tijd ervoor kozen om samen te gaan zitten. Samen in een auto, of op paardjes naast elkaar. jaja zusjesliefde, af en toe zie je het terug :).

Bij een draaimolen hoort natuurlijk ook de flosj (geen idee hoe je dat schrijft, dus ik ga voor deze schrijfwijze). Pauline is nog wat te klein, maar Amelie zou dat ding al wel eens gepakt kunnen krijgen. Maar ze negeerde dat ding compleet.

Dus met handen en voeten uitgelegd wat de bedoeling was, maar ze wou niet. Wat betekent een gratis ritje nu voor haar, als mama toch kaartjes koopt ;).

Toen de laatste kaartjes uitgedeeld waren, had de draaimolen-man dat natuurlijk gezien, en had de flosj het op Amelie gemunt. Want als Amelie nog eens zou mogen, zou de mama waarschijnlijk voor kleine zus ook wel een kaartje bij kopen.

Maar Amelie werkte dus niet mee. De flosj werd in haar gezicht gezwierd, en daar zo lang mogelijk gehouden, maar Amelie weigerde hardnekkig dat ding te 'plukken'. :D

Misschien volgend jaar?

1 opmerking:

Jennifer zei

Hier begint de kermis zaterdag. Flosjes pakken deden ze vorig jaar al, dus ik hoop dat ze heel hard hun best doen lol.